Salut si bine v-am gasit pe blogul tutorialevideo.info astazi am sa va arat cum putei sa va modati unitatea PS3 fara acele stick-uri speciale.Aceasta modare se face printr-un soft care se numeste CFW, cu ajutorul acestui soft nu o sa pierdeti garantia pe PS3 vostru, trebuie sa va atentionez de faptul ca o sa pierdeti acesul la PSN. ATENTIE procesul de modare implica multe riscuri in cazul in care nu urmati toti pasi bine se poate sa il stricati! In cazul in care nu aveti o experitenta in domeniul si va este frica sa faceti asa ceva atunci va sugerez sa mergeti la un service iar acolo platiti o suma frumoasa de banii si o sa il modeze baieti.

[ad#ad-1]

Ok.. in primul rand aveti nevoie de firmware 3.55. Faceti update la acesta versiune, exista de multa vreme niste CFW-uri ale unor hackeri. Trebuie sa stergeti aceste CFW-uri intrand in Recovery MODE. Acuma avem nevoie de firmware-ul original 3.55 pe care il puteti descaca de aici si sa bagati consola in Recovery Mode.

Faceti restore la PS3 STSTEM si veti instala din nou firmware original 3.55

Dupa ce sunteti sigur ca sa instalat firmware original 3.55 urmariti pasi de mai jos.

  • Avem nevoie de un stick usb sau un hard extern care sa fie formatate in format FAT32
  • Avem nevoie de fisierul PS3UPDAT.PUP de aici  atentie, acest fisier este deja patch-uit pentru versiunea de CFW kmeaw, nu este un firmware original Sony
  • Conectati stick-ul USB sau hard-ul la calculator si creati in el un folder PS3 iar inauntru un folder UPDATE cu litere mari cum am scris eu.
  • [ad#ad-1]
  • Copiati dupa asta fisierul descarcat de la punctul 2 in folderul update.
  • Introduceti consola in recovery MODE. Cand consola este in recovery mode selectati optiunea de System Update, conectati stick-ul pe care aveti fisierul de mai jos si consola va trece la CFW-ul 3.55 Kmeaw dupa care urmatiti instructiuniile de pe ecran.
  • Cand totul de termina consola dv este modata. Instalati-va managerii Multiman sau Gaia ultimele versiunii
  • Jocurile le transferati pe un HDD extern folosind optiunea copy/paste din  Windows, iar pentru transferula acestora pe un hard disk intern folosind comanda ftp.
  • Daca intampinati probleme cu rularea jocurilor, boot-ati din multiMAN jocul cu probleme cu SELECT +X din optiuni da-ti fix Prmissions, instalati lv2patcher si rulati optiunea SysCall, instalati  Fix Permissions si rulari miscul programel care steaza chmod 0777 la fiecare fisiere sau folder din sistem si repara permisiuniile si atrbuirea fisierelor respective.
  • Iar daca doriti sa rulati filme FULLHD pe consola voastra ca recomand sa utilizati ShowTime.

Daca aveti alte probleme va astept cu comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *