Tutorial Infectare DNS: Metoda folosita frecvent de hackeri

0

Buna ziua,numele meu este Vlad si astazi am facut un tutorial despre o metoda pe care hackerii o folosesc mereu si anume infectarea DNS-ului.
Ce inseamna DNS ?

Intr-o asemanare fortata, DNS poate fi considerat o carte de telefoane, fiecare nume avand asociat un numar de telefon. Cand va mutati intr-o noua locatie, numarul de telefon va fi probabil modificat. Pentru a atribui numelui dvs. noul numar de telefon, trebuie sa apelati la furnizorul servicului telefonic, care va realiza modificarea.

DNS inseamna “Domain Name Server“. DNS actioneaza ca o enorma carte de telefoane (baza de date), asociind fiecarui domeniu un IP. Atunci cand tastati in browser www.hostx.ro, providerul dvs. (ISP) va intreba serverul DNS cum poate contacta hostx.ro. Serverul DNS ii va returna IP-ul serverului care gazduieste domeniul hostx.ro (sau, in interpretarea de mai sus numarul de telefon al serverului).

Pai ganditiva ca dns-ul inseamna conectarea legaturi dintre numele domeniului si IP-ul site-ului.Hackerii ca sa va strice traficul il redirectioneaza (de exemplu) spre google si voi nu il mai puteti utiliza.
Daca aveti alte intrebari sau comentarii va astept mai jos cu comentarii la subiect daca va placut acest video like and share pentru a posta mai multe 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.