Tutorial Microsoft Security Essentials:Un antivirus bun cu resursele calculatorului nostru

0

Buna ziua si bun gasit la un nou tutorial, in video de mai jos v-am prezentat un antivirus si anume Microsoft Security Essentials.
Firma Microsoft ne-au spus ca sistemele lor de operare nu includ un antivirus,dar in ultimile zile,ei au creat un antivirus ce vine preinstalat odata cu sistemele de operare windows Vista si 7.
Prima data am zis ca Microsoft nu prea mai fac treaba buna,dat fiind situatia lui Windows 8,dar acest antivirus este foarte bun si bland cu resursele sistemului nostru.

Ce este Microsoft Security Essentials?

Există nenumărați intruși pe Internet, printre care viruși, troieni, viermi și programe spion. Microsoft Security Essentials oferă protecție premiată împotriva acestor intruși, fără să vă deranjeze.

Oferim cele mai bune cunoștințe și cele mai bune soluții

Microsoft Security Essentials este proiectat pentru utilizatori individuali și firme mici, însă se bazează pe aceeași tehnologie utilizată de Microsoft pentru a proteja firmele mari (produse de securitate precum Microsoft Forefront, Malicious Software Removal Tool și Windows Defender). Avem o întreagă echipă care urmărește noile amenințări și găsește modalități să le îndepărteze.

Suntem mândri că ne bucurăm de o recunoaștere largă pentru protecția pe care o oferim: Premiul VB100 de la Virus Bulletin Ltd., certificarea Checkmark de la West Coast Labs și certificarea de la ICSA Labs.

Westcoast Labs   ICSA Labs   Virus Bulletin

Simplu de obținut, ușor de utilizat

Descărcarea și instalarea Microsoft Security Essentials este simplă și gratuită*. După ce l-ați instalat, programul software se actualizează automat o dată pe zi. Urmărim în permanență noile amenințări și vă actualizăm computerul pentru a vă proteja. Nu trebuie să faceți nimic.

Microsoft Security Essentials utilizează coduri de culoare verde, galben și roșu pentru a desemna starea de securitate a computerului și o pictogramă cu coduri de culoare în bara de activități, care vă spune dintr-o privire dacă este necesară atenția dvs. Este simplu: când este afișată culoarea verde, sunteți în regulă. Totuși, dacă există o amenințare roșie sau galbenă, Microsoft Security Essentials vă avertizează și vă recomandă ce să faceți (puteți acționa direct din zona de notificare, fără să trebuiască să intrați în aplicație).

Se execută silențios, fără să afecteze performanța computerului

Microsoft Security Essentials se execută silențios în fundal. Veți fi avertizat numai dacă trebuie efectuate acțiuni specifice. Când sunteți departe sau ocupat, Microsoft Security Essentials poate efectua acțiunea implicită în locul dvs., iar dvs. puteți deschide programul ulterior, pentru a revizui și a anula acțiunile respective, dacă doriți.

Microsoft Security Essentials este eficient și compact. Scanările și actualizările sunt programate să se execute când computerul este inactiv, iar software-ul funcționează astfel încât computerul să fie în continuare rapid atunci când îl utilizați. Toate acestea fac ca Microsoft Security Essentials să fie prietenos pentru tot felul de computere – vechi, noi, laptopuri, dar și netbookuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.