Salut prieteni bun gasit la un nou tutorial video eu ma numesc Albei sunt relativ nou in echipa tutoriale video si am sa incep acest prim tutorial cu un video tutorial despre photoshop. Iti voi arata cum poti aplica o textura peste un obiect, text sau orice altceva folosind un mod oarecum non-distructiv.

A lucra non-distructiv in photoshop e intr-o, oarecare masura eficient, rapid si usor. Sunt mai multe metode de a lucra non-distructiv insa va, voi prezenta in urmatoarele tutoriale pe care le voi crea. In tutorialul de mai sus cred ca ai observat ca nu am folosit absolut de loc eraser tool pentru a putea sterge din selectie, am sters totul pur si simplu printr-o apasare de buton si anume tasta delete.

Este foarte bine sa inveti sa lucrezi non-distructiv pentru a te putea corecta rapid si simplu la greseli. Va dau si un sfat prietenesc, nu lucrati niciodata pe layerele originale, faceti o copie si lucrati pe ea, si asta este o metoda de a lucra non-distructiv in photoshop. Iar ca totul sa fie si mai simplist ar fi bine sa inveti si shortcut-urile ale uneltelor de baza din photoshop.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply