Salut! incepand de la acest tutorial voi prezenta o serie de tutoriale video php , in care voi incerca sa va invat php gratuit, dupa cum stiti si dv video tutorialele php se gasesc peste tot pe internet in momentul de fata ne este foarte usor ca sa ne uitam la doua sau trei tutoriale video php si sa invatam php din ele.
Am pregatit o serie de tutoriale video php , undeva la 20 de tutoriale video php , in care voi prezenta pe larg cu ce se ocupa limbajul php.
In ziua de astazi la baza multor websituri sta php`ul fiind un limbaj de programare relativ nou daca e sa o luam asa, tutoriale video php care sunt realizate de straini sa zicem asa de pe you toube si alte websituri sunt la un nivel PRO , iar prin vizionarea acelor tutoriale video php intelegem doar pasul care ne intereseaza dar probabil ca cei mai multi dintre voi isi doresc niste tutoriale video php in care sa fie explicata fiecare functie in parte fara a sarii peste acele amanunte care conteaza cel mai mult!

Dar… exista tot timpul un dar , eu va fac o introducere in php in sub forma unor video tutoriale php, in carei voi prezenta baza php`ului si vom incerca impreuna sa dezlegam tainele acestui limbaj.

Am sa fac o mica paranteza aici , de ce avem noi nevoie de tutoriale video php ?, sau de ce avem nevoie de tutoriale video php de introducere ? pentru ca , exact ca si la o casa daca fundatia nu este buna atunci nici casa no sa dureze mult timp.

Tocmai de acea venim in intampinarea dv cu o serie de tutoriale video php , de la introducere pana la un prag putin mai avansat dupa care fiecare poate crea ce doreste fara a fi nevoie a mai studia alte video tutoriale php pentru a putea realiza ce-a ce are in cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *