Mulți utilizatori ce folosesc sistemul de operare Windows se plâng că Windows 10, prin componentele noi de care vine  însoțit, le invadează intimitatea și-i incalca  dreptul la aceasta. De aceea cu ajutorul programului DoNotSpy10, un soft ce a fost dezvoltat pentru a veni în sprijinul celor care vor să renunțe la caracteristicile celei mai noi versiuni de Windows ce pot face utilizatorii să nu se simtă tocmai confortabil păstrându-le active, în execuție pe fundal. Windows 10 colectează diverse informații și date,iar DoNotSpy10 ne permite să renunțam la fiecare dintre caracteristicile care se ocupă de „colectare informatiilor” într-un mod implicit.

Deschid aplicatia si o sa apara interfata grafica, la fiecare pornire, DoNotSpy10 ne va întreba dacă dorim să creeați un punct de restaurare a sistemului. Răspundem afirmativ întrebării deoarece doar în acest mod veți putea reveni fără nicio problemă la setările precedente în caz că apar probleme sau descoperiți că o funcționalitate a lui Windows 10 nu ce nu mai funcționează cum trebuie. După crearea punctului de restaurare, DoNotSpy10 va afișa o listă a tuturor caracteristicilor Windows 10 pe care le puteți dezactiva. Optiunile afisate nu trebuie recomand ce anume să dezactivați și ce nu. Fiecare trebuie sa știe ce este mai bine pentru el și prin urmare rămâne la alegerea noastra ce păstram și ce nu.

Ar mai fi de spus că Windows Defender și alte soluții de securitate pot identifica DoNotSpy10 ca fiind o amenințare pentru sistem. Pe de altă parte, soluții antivirus cu o reputație mult mai bună decât a lui Windows Defender ne vor spune că nu aveți motive să vă faceți griji. În aceste condiții unele persoane nu  recomanda să instalați sau să nu instalam acest program, așadar ei lasa  și acest lucru la alegerea fiecăruia.Desigur, instalarea o facem asumându-ne riscurile în totalitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *