Salut si bun gasit la un nou tutorial video despre bitcoin astazi am sa va prezint ultimul aparat pentru minat bitcoin care este cel mai rentabil din punct de vedere al consumului de curent si puterea pe care o genereaza. Antminer s3 vine cu un design foarte interesant o cutie de „tabla” modelata destul de frumos si cu o putere impresionanta, daca ne aducem putin aminte despre antminer s1 care scoteau 180 GH/s maxim 200 GH/s la un consum de curent destul de mare , acuma am ajuns la acelasi consum de curent sa obtinem peste 500 de GH/s  putere pentru a mina bitcoin.

Antminer s3 in momentul de fata se vinde ca painea calda doar noi intr-o saptamana si ceva am reusit sa vindem peste 20 de bucati, am testat foarte multe s3`uri inca nu am prins nici unul sa aiba o problema anume am obtinut cu overcloackul setat si 530 GH/s pe aparat constant la un consum real la priza de 400W.

O poza cu cateva aparate un functie aveti mai jos, videourile viitoare o sa vina cu setarile la Antminer s3 dupa care un video despre cum se face overcloack.

Mai avem aparate Antminer S3 la vanzare daca sunteti interesati puteti sa ma contactati la 0755581546, aparatele sunt noi si au garantie.

IMG_0014[1]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *