Salut si bine te-am regasit la un nou tutorial despre bitcoin astazi am sa vorbesc despre ultimul aparat care a aparut pe piata si mai exact antminer s9 care vine cu o tehnologie de 16 nm. Specificatiile tehnice mai detaliate am sa le postez la sfarsitul articolului, haideti sa va explic cu ce este mai bun acest aparat fata de predecesorul sau antminer s7 acesta avea urmatoarele specificatii :

Antminer s7 : putere : 4700 Gh/s la un consum de curent de 1400W, de ce zic 1400W? pentru ca producatorul zice 1280 W +/- 10% da nu am intalnit niciodata cu minus.

Antminer s9 : putere 14000GH/s la un consum de curent de 1400W/ora

Dupa cum se vede mai sus antminer s9 este de aproape de 4 ori mai puternic si cusuma acelasi curent ca un antminer s7 in urma cu aproximativ 1 an de zile a fost lansat cel mai puternic aparat de minat monezile virtuale bitcoin iar fix dupa inca un an sa lansat acest nou cip care promite destul de multe lucruri.

Antminer s9 poate fi comandat de la noi iar in cazul in care doriti gazduire pentru antminer s9 am lansat serviciul BitClouder.co care ofera consultanta si asitenta pentru aparatele de minat bitcoin si in special pentru antminer s9.

Pentru comenzi antminer s9 :

Tel : 0755581546

skype : adrian.tuto

email : adrian@tutorialevideo.info

 

[c5ab_video c5_title=”Unboxing Antminer S9 cel mai puternic miner pentru bitcoin” url=”https://www.youtube.com/watch?v=byHvwGgPUOM” width=”800″ height=”450″ ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *