Bun gasit la un nou unboxing astazi am sa prezint Pixma MG5750 o multifunctionala accesibila pentru toata lumea. Conectaţi, imprimaţi, scanaţi şi copiaţi cu uşurinţă de acasă folosind această mutlifuncţională accesibilă cu Wi-Fi. Datorită celor 5 cartuşe separate de cerneală, a tehnologiei FINE de la Canon şi a rezoluţiei de 4.800 dpi, fotografiile vor avea un nivel ridicat de detalii, nuanţe mai intense de negru şi roşu. Vitezele ESAT ISO de 12,6 ipm mono şi 9,0 ipm color generează o fotografie fără margini superbă, de 10 x 15 cm în aproximativ 41 de secunde.

Este suficient să descărcaţi aplicaţia Canon PRINT şi veţi putea imprima şi scana uşor utilizând smartphone-ul sau tableta sau accesa direct serviciile de tip cloud. Cu modul Wi-Fi Direct® nu mai aveţi nevoie de un router wireless, de o conexiune la Internet sau de o parolă. Acesta creează o reţea wireless ad hoc.

Cu legătura PIXMA Cloud îmbunătăţită puteţi imprima fotografii în doar câteva secunde de pe Instagram, Facebook şi Flickr. De asemenea, puteţi imprima documente de pe servicii populare de tip cloud, precum GoogleDrive, OneDrive şi SlideShare*. Încărcaţi uşor documente şi fotografii scanate pe GoogleDrive, OneDrive şi nou adăugatul OneNote**

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *