TP-LINK TL-WA750RE este proiectat pentru a extinde convenabil acoperirea și pentru a îmbunătăți puterea semnalului rețelei wireless existente, eliminând astfel zonele fără semnal. Cu viteza wireless N de 150Mbps, butonul Range Extender, dimensiunea sa miniaturală și posibilitatea de a fi montat pe perete, extinderea rețelei wireless nu a fost niciodata mai ușor de realizat. Mai mult, portul Ethernet face ca TL-WA750RE să funcționeze ca un adaptor wireless pentru a transforma o rețea cu fir, în una fără fir.

Range Extender 150Mbps

TL-WA750RE este proiectat pentru a extinde acoperirea și a îmbunătăți puterea semnalului unei rețele wireless existente, astfel eliminându-se zonele fără semnal. În plus ajută utilizatorii în menținerea unei rețele wireless și îmbunătățește foarte mult raza de acoperire a acesteia. Cu viteza de 150Mbps folosita de către standardul 802.11n, acest dispozitiv este ideal pentru vizionări video HD, streaming audio și jocuri online.

1

Desfășurare flexibilă

Dimensiunea miniaturală a dispozitivului și designul său care permite montarea pe perete, făcând ca acest dispozitiv să fie ușor de implementat si foarte flexibil. Mai mult, TL-WA750RE poate ține minte rețelele wireless la care a fost conectat, nefiind nevoie să fie resetat atunci cand este înlocuit routerul la care este conectat.

Plug and Play

Fără ajutorul altor fire sau cabluri, utilizatorii aflați în raza de acoperire a rețelei wireless, pot extinde această rețea doar prin apăsarea butonului WPS aflat pe routerul lor, urmat de butonul Range Extender aflat pe TL-WA750RE sau invers. O apăsare suplimentară a butonului Pair (Grupare) poate stabili rapid o conexiune criptată cu dispozitivele client.

2-p

Ethernet Bridge

Singurul port Ethernet al dispozitivului TL-WA750RE permite Extender-ului să funcționeze ca un adaptor wireless pentru a conecta dispozitivele cu fir cum ar fi playere Blu-ray®, console de jocuri, DVR-uri și televizoare cu Internet. În același timp, dispozitivul poate partaja rețeaua wireless.

3

Indicator de lumină inteligent

Cele 5 leduri sunt folosite pentru a afla puterea semnalului wireless pe care TL-WA750RE îl primește de la routerul cu care comunică, acestea ajutând în a găsi locația ideală pentru a plasa range extender-ul. Astfel TL-WA750RE poate furniza o rază de acoperire optimă și o performanță foarte bună a rețelei.

4

Compatibilitate universală

Funcționează perfect cu toate dispozitivele wireless aflate în standardele 802.11 b/g/n. De asemenea este compatibil cu cel mai recent sistem de operare Windows 8.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *