Unboxing Router wireless N TP-LINK TL-WR740N

2

Salut si bun gasit la Unboxing Router wireless N TP-LINK TL-WR740N acest Router este cel mai bun raport calitate/pret avand in vedere cat a fost se comporta destul de bine cu 4 calculatoare pe lan si 3 WI-FI conectate la el. Cum am spus si in video am ales acest modem din urmatoarele motive feedbackurile de pe emag la acest produs sunt foarte bune, mai jos am sa va pun cateva caracteristici despre Router wireless N TP-LINK TL-WR740N.

Performante Wireless Exceptionale

TP-LINK TL-WR740N este o solutie de mare viteza 150Mbps.

Compatibil cu standardul IEEE 802.11n, acesta poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate ajunge pana la 9X viteza si 4X arie de acoperire in plus fata de produsele conventionale 11g.

Bucura-te de Puterea N, la preturi de echipamente G!

Tehnologie CCA – Semnal Wireless Stabil

Tehnologia CCA (Clear Channel Assessment) evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele tehnologiei “channel-binding” – astfel poate fi stabilita o legatura intre canale si pot fi utilizate doua canale simultan pentru transmiterea datelor, viteza crescand considerabil in acest caz.

QSS – Setari de securitate la simpla apasare a unui buton

Compatibil cu WPS (WI-FI Protected Setup™), TL-WR740N incorporeaza caracteristica Quick Security Setup, permitand utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin simpla apasare a butonului QSS.

Astfel se stabileste automat o conexiune securizata WPA2.

Nu numai ca setarile se realizeaza aproape instantaneu si cu o usurinta incredibila, dar nici nu va fi nevoie sa tii minte vreo parola!

Criptare WPA/WPA2 – Securitate Avansata

In ceea ce priveste securitatea conexiunii Wi-Fi, criptarea WEP nu mai este cel mai sigur si mai puternic mod de protectie impotriva amenintarilor externe.

TL-WR740N ofera moduri de criptare avansate WPA/WPA2.

IP QoS – Controlul latimii de banda

In cadrul retelei wireless, navigarea pe Internet si download-ul care solicita latime mare de banda a utilizatorilor interni lasa de cele mai multe ori utilizatorii SOHO cu latime de banda insuficienta.

TL-WR740N suporta functia IP QoS, permitand utilizarea optima a latimii de banda si ofera control in cazul supraincarcarilor, prevenind abuzurile.

In acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie neafectata, prevenind degradarea perfomantelor retelei datorita aplicatiilor neimportante.
Cumpara Router wireless N TP-LINK TL-WR740N

2 Comments
  1. florin208 says

    Cum pot sa ma conectez cu acest rooter tp link tl-wr740n la o retea wifi la care ii stiu ssid si parola, adica sa fac acest rooter sa se comporte ca un repeater?

Leave A Reply

Your email address will not be published.