Astazi va prezint placa video ati radeon HD7970 aceasta placa este mai puternica decat placa video 7950 ati radeon pe care v-am prezentato intrun tutorial video anterior, placa video ATI Radeon HD7970 am cumparato pentru proiectul litecoin.

Mai jos am sa postez o descriere tehnica pentru placa ATI Radeon HD7970.

HDMI (cu 3D)Suport pentru Deep Color, 7.1 High Bitrate Audio si 3D Stereoscopic, asigurand cea mai ridicata calitate BLu-Ray si experienta video posibila de la PC-ul dvs.
AMD StreamAccelerati cele mai pretentioase aplicatii cu tehnologia AMD Stream si obtineti mai mult de la PC-ul dvs. Tehnologia AMD Stream va permite sa folositi toata puterea procesorelor grafice pe task-uri mai mult decat traditionale precum encodare video, marind astfel viteza de computare fata de un singur procesor.
AMD Avivo HDVizonati cele mai bune aparitii Blu-Ray sau alte continuturi media HD la o rezolutie Full 1080p sau mai ridicata si bucurati-va de o experienta vizuala mult imbunatatita cu Unified Video Decoder (UVD).
AMD HD3DBucurati-va de epxerienta imbunatatita cu suport pentru HIgh Definition Stereoscopic 3D, o tehnica ce prezinta imaginile 2D (filme, jocuri, poze) intr-un format ce creeaza iluzia unei profunzimi 3D folosing monitoare/ochelari/software compatibile.
AMD Eyefinity 2.0Noua generatie a tehnologiei AMD Eyefinity este aici, avand suport 3D stereo si configuratie noua pentru display. Recunoasteti: cel mai bun a devenit si mai bun. Imbunatatirile pentru seria AMD Radeon HD7000 include: suport 3D stereoscopic pentru multi-display via Display 16K x 16L maxim, rezolutie de iesire de pana 268 megapixeli per procesor grafic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *