Bun gasit la un nou unboxing astazi am sa vorbesc despre priza inteligenta Tp-link hs110 care ne permite sa controlam orice aparatura electronica de la distanta. Am prezentat in trecut mai multe smart plugs sau prize inteligente si chiar folosesc una zi de zi fiind foarte multumit de interactiunea zilnica.

Prizele inteligente nu sunt facute sa suporte consumuri mari tocmai de aceea aproximativ toate suporta un consum maxim de 16A (asta ar venii undeva la 3500W/ora sau 3.5KW in sarcina maxima) eu o folosesc undeva la 2000W pe ora de aproximativ 6 luni si nu am intampinat nici o problema cu dispozivitul pana acuma.

Acest TP-Link hs110 are un design reusit este mai micut ca prizele inteligente ce le-am testat pana acuma si poate fi pus si la vedere pentru ca nu strica aspectul camerei, conectarea la TP-Link hs110 se face prin aplicatia  KASA care este disponibila atat pe android cat si pe iOS setupul se realizeaza in doar cateva minute.

Pentru a putea administra dispozitul TP-Link hs110 aveti nevoie de internet prin WiFI in casa pentru ca toata administrarea se face prin internet asa ca in cazul in care cade conexiunea la net se pierde si accesul la dispozitul vostru. O mica problema ar fi de adaugat in cazul in care se ia curentul la restabilirea serviciilor aparatul nu o sa porneasca automat dispozitivul bagat in el trebuie pornit manual.

Daca vrei sa cumperi Tp-Link hs110 prin link-ul de afiliere click mai jos:

Cumpara TP-Link hs110

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *