Salutari si bun venit, astazi va voi prezenta cum sa folositi Nvidia DSR(Dinamic Super Resolution) pentru a randa aplicatii 3D la rezolutii mai mari decat cea suportata de monitorul dumneavoastra.

Posibil sa existe tehnnologii si pentru placite AMD/ATI si intel insa nu ma la indemana hardware-ul pentru a testa si exemplifica.

Exista doua metode pentru a face acest lucru. Mare parte veti folosi Nvidia Control Panel. Odata tabul Manage 3D settings pentru prima metoda si Change Resolution pentru a doua metoda.
Puteti folosi doar o metoda odata.

Prima Metoda:
nVidia Control Panel -> Manage 3D Settings -> DSR Factors si alegeti de cate ori mai mare doriti sa fie rezolutia randata decat cea a monitorului. Dupa in joc veti gasi noile rezolutii.

A doua Metoda:
nVidia Control Panel -> Change Resolutions -> Customize si adaugati o noua rezolutie. Alegeti Vertical, Orizontal, rata de refresh tipul de transmitere a cadrelor si testati daca va place pastrazi rezolutia si gata. Cu aceasta metoda puteti folosi inclusiv in windows rezoluita.

Va recomand sa folositi DSR in cazul in care vrei sa faceti un upgrade si nu stiti cum se va comporta calculatorul la noua rezolutie, sai daca vreti sa inregistrati ecranul in rezolutii mai mari sau strandard tip 1080p dar monitorul nu este 1080p.

Asta este tot, o zi buna si distractie mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *