Salut! Bine ai revenit pe site-ul nostru si te invit sa urmaresti acest tutorial video. De ce? Pentru ca iti voi explica cateva lucruri elementare pe care trebuie sa stii despre continut si celule in Microsoft Excel 2007. Microsoft Office, in intreaga lui „splendoare”, trebuie invatat de fiecare utilizator de calculator fiindca ne ivim si ne vom ivi pe viitor de macar unul din programele acestei suite. Ca si nou utilizator de Excel, trebuie sa stii cateva lucruri esentiale despre utilizarea stilurilor de celula fiindca nu vom creea intotdeauna continut in Excel doar pe font „Times New Roman”, marimea 12 si atat. O sa avem nevoie sa creem ceva mai profesional, care sa atraga privirile celor care primesc tabelul creat de noi.

„Prima impresie conteaza” iar asta este o regula universal valabila, pe strada, la munca sau in ceea ce facem. Un tabel simplu si corect, da o nota buna, dar un tabel care arata bine si e corect, face o impresie buna, mai ales ca arati ca te dedici muncii tale.

Toate astea fiind spuse, cred ca te-am determinat sa lasi simplitatea acasa si esti pregatit sa inveti mai multe despre Microsoft Excel pentru a face munca de calitate. Pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie, ai totul pus pe tava in cadrul acestui tutorial video. Daca urmaresti cu atentie si faci pas cu pas intocmai ca-n tutorial, e imposibil sa nu-ti iasa.

De asemenea, curand am realizat un tutorial video in care am prezentat o alternativa gratuita la Microsoft Ofiice, mai exact, programul Kingsoft Office, care are aproape aceleasi functii ca Microsoft Office doar ca este…gratuit. Daca esti interesat, atunci da-i un click aici.

Acestea fiind spuse, iti urez VIZIONARE PLACUTA si te invit sa ne urmaresti activitatea pe site, pe canalul nostru de YouTube si pe pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *