Salut. Bine te-am regasit la un nou tutorial video. In cadrul acestui tutorial am sa va vorbesc despre Facebook si despre o noua modalitate de virusare a calculatorului nostru.

Am obiceiul de a-mi verifica de cel putin cinci ori pe zi adresele de email. In urma cu cateva zile, am primit un mail ciudat de la facebook precum ca cineva mi-a trimis un mesaj. Am crezut ca mailul nu este de la facebook, dar arata precum originalul. Am verificat, era un mail trimis de facebook.

Trebuie sa fiti foarte atenti de unde primiti aceste mail-uri si catre ce adrese web duc. Site-urile precum Facebook detin conexiune securizata, adica „https” in adresa web.

Mai multe detalii in ceea ce priveste acest tip de virus o sa gasiti in cadrul tutorialului video. Aveti mare grija sa nu va virusati calculatorul accesand tot felul de linkuri dubioase. Va invit sa urmariti tutorialul video si sa va anuntati prietenii care folosesc Facebook de aparitia acestui virus.

Va doresc Vizionare Placuta!

 

[c5ab_video c5_title=”Virus pe facebook: Atentie la link-uri” url=”https://www.youtube.com/watch?v=8dEQ0_58RDc” width=”800″ height=”450″ ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *