Buna ziua, numele meu este Razvan Silviu iar astazi voi realiza un nou tutorial din seria de tutoriale video photoshop.
O sa aveti ceva de munca la tutorial, nu pentru ca este greu dar pentru ca trebuie sa umpleti in masca acele cuvinte. Mai jos aveti la download Wallpaperul si textura “paper1″.
Pe viitor am sa mai realizez o serie de tutoriale video photoshop despre diverse lucruri alese la intamplare. :)
Textura hartie

tutoriale video photoshop

Dupa cum stiti websitul tutoriale video are o gama larga de tutoriale video photoshop, incercam sa realizam cat mai multe tutoriale despre photoshop pentru a  facilita munca dv, daca doriti un anume tutorial video photoshop va rugam sa comentati acest post sau sa ne trimiteti un email la adresa admin@tutorialevideo.info.

Dupa cum ati vazut si dv pe google exista o multime de tutoriale video photoshop , doar ca cele profesioniste au ajuns sa fie pe banii , adica o lectie de photoshop de la zero sa zicem asta coasta cateva sute de euro , probabil ca noi prin tutoriale video photoshop pe care le realizam nu cuprindem multitudinea de lucruri care este intr-un curs platit dar incercam sa realizam cat mai multe tutoriale video photoshop pentru a intelege cat de cat cum se lucreaza cu acest minunat program , cu ajutorul caruia putem realiza aproape orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *