Salut si bine te-am regasit la un nou tutorial,in acest tutorial v-am prezentat cum se face upgrade fortat la Windows 10. De ce Upgrade fortat la Windows 10 ?

Deoarece pana sa vina update-ul la Windows 10,daca nu mai ai rabdare sa il mai astepti,ei bine trebuie sa stii ca update-ul intarzie deaorece serverele Microsoft sunt incarcate in acest moment.De ce?,ei bine cei care au PC cu un Windows original sunt serviti de catre Microsoft si asta nu-i o chestie ce se face instant. Sunt limitari legate de latimea de banda a serverelor, puterea de procesare si multe altele. In orce caz, chiar daca intelegem situatia, noi tot acum vrem Windows 10,aceste servere sunt ca un copil atunci cand  vede acadeaua si nu mai au rabdare sa o manance.

Cum se face upgrade fortat la Windows 10 ?

Daca am primit prostia aia cu „Get Windows 10″, trebuie ignorata ! Nu ne ajuta cu nimic in situatia de fata. E ca un fel de invitatie la nunta, care nu-ti aduce nicio satisfactie.De aceea cu ajutorul lui Media Creation Tool(Windows 10 upgrade 32 sau 64 biti) si dupa ce  descarcam tool-ul, nu trebuie decat sa-l lansam si sa urmam pasii!

Ce inseamna upgrade la Windows 10 ?
Upgrade-ul este trecerea la o versiune superioara a programului sau a sistemului de operare, fara sa pierzi date sau setari.
De acest upgrade gratuit la Windows 10, beneficiaza doar cei care au Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1. Cei care au Windows XP si Vista, nu pot face upgrade, ci vor trebui sa faca fresh install.
Ce inseamna fresh install Windows 10 ?
Fresh Install este instalarea sistemului de operare peste versiunea veche sau pe un hard disk proaspat formatat. In cazul unui fresh install datele si setarile se vor pierde.

3 thoughts on “Windows 10 instalare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *