Windows Care Genius este un tip de program in ceea ce priveste optimizarea si mentenanta calculatorului,insa inca de la inceputul tutorialului video v-am avertizat ca nu il gasim in versiune free,in asa fel incat sa ne bucura de performantele lui.Insa v-am arata un fel de “oglinda”/retail,iar dupa ce v-am aratat site-ul si v-am explicat cum sa instalati acel retail,programul a mers de parca l-am cumparat.Link-ul acelui site este : http://full.badr4soft.com/download-tenorshare-windows-care-genius-pro-3-9-5-356-retail/ .

Interfața principală a programului, atractivă și intuitivă în egală măsură, găzduiește scurtături la principalele instrumente incluse, de la cele dedicate curățirii și optimizării, la aplicații terțe ale aceluiași dezvoltator, cum ar fi iPhone Care sau Any Data Recovery.
Pentru cei care preferați să utilizați programul astfel, acesta vine însoțit de pachetul de limba română, ce poate fi activat din meniul Custom+Languages+Română. La deschidere, pe modelul programelor având aceeași întrebuințare, Windows Care Genius afișează în prim plan un buton de examinare a sistemului. Odată apăsat, acesta va examina riscurile de confidențialitate, starea protecțiilor și fișierele temporare, va încerca să identifice cheile orfane din Windows Registry, dar și felul în care este configurat sistemul, în scopul identificării ajustărilor care l-ar putea ajuta să funcționeze mai rapid, etc. La finalizarea scanării, Windows Care Genius va afișa un raport cu problemele identificate și va recomanda luarea unor măsuri care, conform statisticilor, ar putea spori performanțele sistemului și ar putea ajuta la creșterea duratei de viață a unor componente din construcție.

În cazul în care doriți să nu puneți în aplicare oricare dintre recomandările făcute în cadrul raportului, faceți click pe soluția propusă de program și apăsați link-ul Ignorați,insa nu trebuie neaparat sa ne speriem de nota pe care softul o da PC-ului,dupa scanare.Acea nota daca este sub (minim) 5 sau (maxim) 6 e ok,putem ignora anumite probleme,daca nu,va recomand sa le reparati.

A doua și singura neprezentată încă este secțiunea Curățare Sistem. Din interiorul acesteia și ajutați de uneltele Curățitor Registru, Curățitor General, Curățitor Avansat, Eliberare sistem și Manager fișiere mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *