Desi vazusem de mai multa vreme acest program de social-network, am ezitat si acum am ramas uimit de oportunitatea pe care o ofera platforma GlobalAllShare.

Ce este GlobAllShare ?

Este o mare platforma publicitara in varianta social networking, care s-a constituit din 2012 si a creat o comunitate de utilizatori care au posibilitatea sa isi promoveze propriile programe in care lucreaza, sa socializeze si sa dezvolte in mai multe domenii prin schimb de informatii si instruire.

Cele mai mari site-uri de social networking din lume realizeaza  miliarde de dolari anual prin utilizarea gratuită a acestor platforme pentru membrii lor.

Programul GlobAllShare asigură statutul de proprietar pentru fiecare utilizator, sub forma de actiuni gratuite în timpul etapei de pre-lansare in perioada actuala.

Daca te inscrii acum in programul  GlobAllShare, și contribui la creșterea globală a acestuia, primesti acțiuni GlobAllShare continuu toate gratuit și în fiecare lună vei primi dividende din profitul global în proporțional cu numarul de acțiuni deținute după aceasta perioada de prelansare.

Ai partea ta din profitul global

GlobAllShare împarte profitul global cu utilizatorii săi, care au contribuit la creșterea globală și răspândire în perioada de pre-organizare.

Dupa ce programul este lansat, ca si acționar GlobAllShare vei primi în fiecare lună dividende de la 70% din profitul global în proporție de acțiunile deținute, astfel, fiecare acționar va primi un câștig lunar constant.

Dar acționarii GlobAllShare nu vor primi doar un dividend lunar, pot vinde, acțiunile la valoarea nominală, câștigând bani și în acest mod.

Este timpul sa iti iei propriile actiuni GlobAllShare-Totul este valabil pana la 31.05.2014 !

P0ți obține,  acțiunile tale în acest program astfel:

1-  invitand prietenii și cunoscuții tai in site-ul GlobAllShare (pe scurt GAS) . Dacă ai invitat 5 prieteni, vei primi o cotă de GlobAllShare imediat. Poti obține acțiuni după ce ai invitat propriile cunoștințe, după fiecare invitat al prietenilor tai, si asa mai departe pana la 7 nivele in adancime.

2- logheaza-te zilnic pe site si socializeaza si vei primi zilnic cate 2 actiuni GAS.

Pentru a primi in cont actiunile GAS trebuie ca dupa inscriere si logare in site sa intri in meniul din stanga la optiunea„GAS- International” si acolo imediat in pagina unde deschizi iti apare un buton ce are culoarea rosie pe care are scris „activeaza”.

Prin aceasta procedura vei debloca contul tau pentru a primi din activitatea ta prin intermediul platformei actiunile GAS.

Esti gata ? Actioneaza si vei acumula rapid actiuni GAS.

Nu uita ca termenul limita pana la care mai poti primi actiuni este 31.05.2014.

Veniturile tale cresc pe masura ce dezvolti structura de invitati

In comunitatea globală a GlobAllShare este posibil să obtii un venit lunar continuu, din moment ce se plăteste un dividend din profitul global în fiecare lună, în funcție de numărul de acțiuni pe care le deții.

Dacă ai invitat 5 prieteni pentru comunitatea GlobAllShare și prietenii tăi invitați, de asemenea, invita 5 de prieteni in tabelul urmator vei vedea un exemplu de castig posibil teoretic calculat matematic sa spunem pana la 7 nivele de recomandare, astfel vei avea dreptul la următoarele dividende lunare:

nivel 1 5 invitati 1 GAS cota
nivel 2 25 invitati 5 GAS cota
nivel 3 125 invitati 25 GAS cota
nivel 4 625 invitati 125 GAS cota
nivel 5 3 125 invitati 625 GAS cota
nivel 6 15 625 invitati 3 125 GAS cota
nivel 7 78 125 invitati 15 625 GAS cota
Total 19.531 GAS cota

În acest exemplu, poti obține cu totul 19531 GlobAllShare acțiuni gratuite.

După lansarea programului preconizat in data de 31.05.2014, va fi plătit un dividend lunar după start-up la nivel mondial a societății. În cazul în care, de exemplu, sunt plătite cu doar 0.25 dolari dividende din profitul global intr-o lună, daca faci calculul vei primi 5.000 dolari pe lună.

Pentru un dividend de 0.5 dolari lunar sau 1.0 dolari după fiecare din acțiunile deținute, se poate acumula un câștig lunar de 10.000 de dolari sau 20.000 dolari . Acum am facut putina matematica…sa vedem mai departe munca in teren.

P0ți monitoriza numărul și valoarea acțiunilor tale, precum și suma dividend lunar de la WebOffice permanent.

Castiga Bani instant

În calitate de membru al comunității GlobAllShare- obții nu numai un venit lunar sub forma de dividende, ci si o sumă mare de bani la fel de bine, deoarece s-ar putea vinde imediat actiunile tale.

După lansarea la nivel mondial de acest risc s-ar putea vinde acțiunile deținute la valoarea nominală, făcând astfel o cantitate mare de bani instantaneu. Să luăm un exemplu: în cazul în care valoarea nominală a acțiunilor este de 10 $, după lansarea de afaceri și în conformitate cu exemplul de mai sus aveti 19,531 actiuni GlobAllShare, aveți posibilitatea să le vândă pentru cu totul 195.531 dolari, astfel încât veți câștiga imediat o sumă mare. În mod evident, valoarea nominală a acțiunilor poate ajunge cu ușurință $ 20 sau 40 dolari pe acțiune, în funcție de numărul de persoane care utilizează portalul comunității GlobAllShare în întreaga lume.

Trebuie remarcat faptul că utilizatorii pot achiziționa acțiuni GlobAllShare numai în perioada de pre-organizare în conformitate cu performanțele lor, prin urmare, la lansarea la nivel mondial a societății, vor avea actiuni numai cei care au contribuit la dezvoltarea programului.

Acum este momentul sa profiti si tu de acest program. Poti sa te inscrii prin click pe linkul urmator:

Iti recomand sa studiezi optiunile din meniu pentru ca sunt multe activitati practice utile pe care le poti aplica pe aceasta platforma si te ajuta in promovarea si dezvoltarea altor programe unde esti afiliat, precum si participarea la instruire si schimb de informatii si experienta cu alti participanti din comunitatea GlobAllShare.
Deasemenea sunt aici pentru a face o buna echipa impreuna si de aceea te rog sa ma contactezi pentru orice nelamurire si pentru a stabili strategii de lucru valabile pentru orice alt program.

3 thoughts on “Castiga bani din actiuni gratuite pe o platforma SOCIAL-NETWORK”

 1. Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul „Info” la adresa de email: mouse_kik15@yahoo.com

  LIKE PE FB – CUM SA FACEM BANI PE NET !!

 2. Locuri de munca absolut
  serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si
  sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au
  fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati
  comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca
  doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: pascalau_valentin@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *