Am vesti excelente pentru noi cei din tara noastra. Se pare ca de ceva vreme incoace a aparut o miscare interesanta a pietei de internet din Romania.De cand lucrez pe internet am mai vazut ceva incercari de ridicare a unor companii care sa ofere aplicatii publicitare pe platforme de advertising insa rezultatele mi s-au parut slabute.
Insa deja cam de mai bine de un an de zile am observat o crestere interesanta a companiilor care incearca sa implementeze si am vazut ca au si reusit cu succes unele din ele sa se dezvolte pe zona serviciilor publicitare pe platforme mai complexe si sa ofere si castiguri bune pentru utilizatorii de internet.
Ca sa nu mai lungesc vorbirea iata un exemplu:

http://adf.ly/dpJwV
Prin acest link scurtat intri intr-un program de discounturi oferite de companii, branduri romanesti si straine care sunt interesate sa le vizitezi magazinele online si sa beneficiezi de reduceri interesante pentru produse si servicii sub forma de cupoane.
Participarea este gratuita insa trebuie sa ai grija ca dupa ce te inscrii sa confirmi contul prin email si printr-un sms pe care il vei primi pe telefonul mobil, unde vei primi un cod, pe care il vei introduce intr-o boxa de confirmare pe site.

Daca ai parcurs acesti pasi de inscriere si activare atunci vei gasi in sectiunea „invitati prietenii” linkul tau de referal.

Practic ce ai de facut si cum castigi banii:

1- linkul pe care deja l-ai primit in urma activarii il vei folosi in recomandarea prietenilor si persoanelor cunoscute de tine in acest program si daca sunt din Timisoara vei primi 2 lei in balanta iar daca sunt din tara vei primi 1leu.

[ad#dr]

2- exista doua nivele de referali si acestea vor fi o sursa suplimentara de castig in urma cumparaturilor facute de cei din structura ta prin invitatiile facute  de tine. Cu alte cuvinte din cumparaturile efectuate de persoanele recomandate de tine si prietenii tai mai departe vei primi cateva procente din rulajul de produse si servicii luna de luna. Evident sa reamintesc ca toti beneficiem de discounturi pentru tot ceea ce cumparam in magazinele online acceptate de fiecare in parte.

3- in functie de setarile pe care le faci la contul tau cand iti alegi preferintele tale, vei primi pe mail sau telefonul mobil oferte cu reduceri si promotii.

4- daca te inscrii pana pe data de 15.03.2014 timp de un an de zile vei primi cate 1 leu pentru fiecare comanda facuta de membrii recomandati de tine(nivelul-1) si 0.5lei pentru fiecare comanda facuta de cei de pe nivelul 2.

5- plata castigurilor acumulate in balanta se pot face direct in contul tau bancar de la minim 50 lei sau poti folosi banii acumulati in balanta pentru a face cumparaturi daca te intereseaza anumite oferte sau promotii.

6- periodic se organizeaza concursuri online cu trageri la sorti cu premii in produse si bani.

Deci intrucat nu ai decat de castigat, participarea este gratuita, profita acum de aceasta oportunitate, inregistreaza-te prin  linkul urmator :

http://adf.ly/dpJwV

si construieste o echipa cat mai mare pentru a obtine castiguri consistente.

Pentru a dezvolta aceasta activitate si a deveni o sursa buna de castig ma poti contacta pe mail unde putem stabili metodologia de lucru pentru aplicatiile necesare de promovare.

Activitatea mea de indrumare este gratuita si iti ofer o colaborare in echipa pe termen lung.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *