Suna ciudat acest titlu dar bineinteles are si un sambure de adevar !

Desigur tinand cont ca majoritatea programelor de pe internet au la baza functionarii sistemelor lor, participarea unui numar cat mai mare de invitati sau referali, cel putin in acest caz devine foarte interesanta aceasta invitatie.

Sa vedem despre ce este vorba:

Trebuie de fapt sa urmaresti  cativa pasi:
1)- inregistrarea in program aici

2)- lucrul pe optiunea vizitare reclame; exista deasemenea posibilitatea de a cumpara actiuni publicitare( 1 actiune=10$) si poti castiga 20% dupa 10 zile

3)- o reclama vizitata iti aduce maxim 1cent ca membru free in total castigi din toate vizitele individual 8,9centi fara sa aduci referali.

Aceasta inseamna ca pe luna castigul tau este 0.089$x 30zile= 2.67$ cam micut….dar oricum mai mare fata de siteuri de top din aceeasi categorie.

Totusi de aici incepe strategia:

Acest program plateste bine, chiar se poate castiga saptamanal, cum am inceput si eu aceasta activitate.

Prin urmare ce trebuie facut ca sa poti castiga mai multi bani lunar din acest website ?

In acest caz se poate folosi optiunea upgrade si sunt 5 tipuri de upgrade:

Premium( 15$/luna) mareste castigurile pe link de 10x adica daca esti free member nu poti castiga decat maxim 0.09$/zi in cazul acestui upgrade castigul zilnic devine 0.90$ adica lunar inseamna 27$ si asta fara referali.

Deci daca observi bine doar din activitatea personala se scoate deja profit de 12$/luna – diferenta iti asigura plata upgradeului.

Ca free member pentru referali primesti 50% din  activitatea lor, iar  castigul din recomandari sau referali inchiriati este de 5x mai mare prin urmare 1 referal iti aduce un castig de 0.04$ ca membru free si ca membru premium vei primi 0.20$.

Daca presupunem ca ai invitat 10 prieteni in acest program si sunt activi atunci castigul tau total zilnic ar fi urmatorul:

0.90$+0.20$x10 referali=0.90$+2.00$=2.90$ zilnic

Deci lunar vei castiga 2.90$x30zile=87$ parca incepe sa devina mai interesant si gandeste-te ca timpul tau de lucru efectiv pe site nu dureaza mai mult de 10 minute zilnic.

Mai exista conturile de Ultimate(50$) si Ultimate Plus(100$) pe 30zile apoi Platina /3luni (180$)si Ultimate/an(480$).

In aceste variante castigurile personale cresc la valori mult mai mari cu un plus de 20% – 50% si la referali se ajunge la valori de 0.90$/zi/referal la 1.30$/zi/referal.

Daca am gresit in privinta valorilor poti vedea in site la sectiunea upgrade tabelul cu toate detaliile comparativ si preturile aferente fiecarei pozitii in parte.

Deasemenea plata se face in maxim 1 ora de la momentul cererii in PayPal sau Payza asta pentru membrii cu upgrade pana la nivel Ultimate /30zile inclusiv. De la nivelul urmator platile sunt instant.Minimum de plata este de 2$.

Pentru membrii free plata poate fi facuta in maxim 15 zile.

Eu am cumparat pozitia de upgrade Premium la 15$ si am prins si oferta cu reducere o luna cu 10$, iar pana in prezent am primit deja trei plati in total: 20$ in PayPal. Deja de acum incep sa fac retrageri la fiecare 7 zile si apoi sar la urmatorul nivel de upgrade.

Cam asta este de aplicat pana aici in acest program.

IMPORTANT !   Iti pot oferi suport in continuare daca tii aproape pentru instruire in strategii de promovare si alte elemente de lucru pe site si evident bonusuri pentru cei activi- strategii pentru cresterea activitatii referalilor directi si inchiriati. Pentru aceasta activitate te rog sa ma contactezi pe email.

Profita acum si tu de acest program si fa primul pas, inscriindu-te gratuit pe bannerul urmator:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.