Am gasit doua mari probleme pe care le intampina majoritatea celor care lucreaza in programele ptc (si nu numai ) :
a)- castigurile mici

b)- recomandarea de noi persoane sau referalii.

Care este cauza ? Care este solutia adecvata pentru a rezolva aceasta problema?

Se pare ca trebuie sa mergem la cauza adevarata, sa tratam corect si nu simptomele. Prin urmare nu este important neaparat cat de mare trebuie sa fie castigul din vizitarea unei reclame, cat strategiile, metodele pe care le poti folosi pentru a multiplica castigurile zilnice. Dupa ce am analizat mai multe programe, am testat diferite recomandari inclusiv de la profesionisti in domeniu ( ma refer aici la persoane care castiga si 10-50$/zi sau mai mult) am ajuns la un set de solutii pe care le impartasesc cu tine aici:

1- invata cum sa inviti alte persoane in programele ptc.

2- invata care sunt cele mai bune programe publicitare care te ajuta sa aduci noi referali in program.

3- invata cum ii instruiesti pe noii referali ( trebuie sa iti spun si poate deja ai constatat ca dupa maxim 3 luni majoritatea referalilor obosesc si devin inactivi) .

4- ce strategii trebuie sa folosesti pentru referalii inchiriati, pentru a avea un castig zilnic foarte bun ( evident nu toti referalii inchiriati sunt reali-unii sunt roboti insa sunt siteuri, care ofera referali inchiriati reali, insa dupa anumite criterii de activitate)

5- cum poti creste averajul(rata de activitate zilnica) la referalii inchiriati zi de zi.

6- inarmeaza-te cu rabdare si perseverenta pentru ca lucrurile mari realizarile bune au nevoie de o baza o fundatie solida si asta cere ceva timp de lucru-insa daca ai facut bine acest lucru odata ce ai trecut de acest aspect vei construi usor structura….

Te invit sa reflectezi cu atentie asupra acestor 5 recomandari si daca esti hotarat sa le pui in aplicare, te invit sa ma contactezi pentru a incepe munca in echipa, care sa ne ajute sa avem un castig eficient din aceste programe.

Important !

Pentru a primi acesti pasi de lucru , este necesar sa fii inscris la cel putin un program ptc pe care lucrez. Detaliile suplimentare le primesti cand ma contactezi.

Iti recomand cateva din cele mai bune programe ptc care au devenit excelente programe publicitare si au alta interfata fata de clasicele ptc sau buxuri:
– Companie Germana care are in structura sa inca   5 companii care se ocupa de hosting,webdesign,televiziune, email marketing, alte servicii publicitare.
-Companie real inregistrata plateste instant membrii sai de cativa ani.
– Deja nu mai are nevoie de prezentare, cu o vechime de peste 5 ani si peste 4 milioane de membrii clixsense este o veritabila platforma unde multe afaceri online isi cauta clienti (vezi statisticile de pe www.alexa.com).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *