Trecem pe extrema marketingului afiliat probabil unii dintre voi stiu deja despre marketingul afiliat pentru cei care nu stiu am sa le explic putin in mare ce este si cu ce se mananca. Marketingul afiliat este in toata lumea si este o afacere infloritoare care bucura mii de persoane care isi fac venituri substantiale din marketingul afiliat pe plan local in cazul nostru in romania  veniturile nu sunt de zeci de mii de dolari ca in afara dar se pot castiga banii frumosi si in romania exista multe povesti care ne confirma faptul ca marketingul afiliat prinde puteri si in romania.

Acum ca in orice afacere inainte sa castigam trebuie sa investim in cazul de fata putem investii timp si bani. Acesta nu este un tutorial in care explic cum sa da-ti 3 clickuri si sa faceti milioane explic doar cum am reusit eu personal sa realizez 270 de ron in 30 de zile si cum puteti sa faceti si voi acest lucru fara prea mare bataie de cap, despre profitshare.ro am mai vorbit in trecut cand am prezentat platforma iar despre 2parale.ro am sa vorbesc intr-un alt tutorial video.

Daca aveti intrebari legat de afiliere din cunostintele mele va stau la dispozitie, pentru cei care doresc sa citeasca definitia unui cookie click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *