Bun gasit la un nou video tutorial despre LG Minibean PW800  care este un proiector micut cu specificatii de tot. Desi a trecut aproape jumatate de an de cand am facut acest video il public doar acuma din cauza faptului ca avem foarte multe tutoriale video facute si practic nu le putem publica pe toate odata. Asa ca va invit sa vedeti unboxingul acestui proiector Unboxing proiector PW800.

LG Minibean PW800 vine cu un TV-tuner incorporat care ne permite sa vizionam canalele TV prin cablu ce merge la TV si pe proiector la o rezolutie HD (1280X720) pe langa asta mai avem o intrare HDMI si RGB.

LG Minibean PW800 vine si cu 2 difuzoare de 1W fiecare stereo pentru a oferii si un sunet la videourile noastre in cazul in care nu avem atasat un sistem audio mai performant, inca un lucru destul de interesat este faptul ca are loc pentru a pune acest proiector pe un trepied pentru a facilita orice prezentare.

Mai multe informatii o sa va ofer la review in cazul in care doriti sa cumparati LG Minibean PW800 aveti un link mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *