Bun gasit la un nou review astazi am sa vorbesc despre Canon PowerShot SX510 HS pe care l-am primit in teste de la echipa f64.ro. In cateva zile cat am avut acest aparat am avut o experienta foarte interesanta cu el pe care am sa o descriu in cuvintele ce urmeaza.

Cateva plusuri ar fii bateria care are o autonomie foarte buna in cazul meu ma tinut sa fac poze o zi intreaga de dimineata pana seara plus cateva filmari full hd, dimensiunea aparatului si greutatea lui mi-au permis sa nu scot limba dupa 2 ore de plimbat cu aparatul Canon PowerShot SX510 HS. Avand o constructie fina din materiale de calitate si usor de cuprins am reusit sa fac cateva poze inedite intr-o lumina destul de proasta, acest aparat la descrierea lui vine cu precizarea ca cel mai mare plus al lui este ca face poze bune intr-o lumina proasta ceea ce sa si intamplat eu fiind un fotograf amator sunt singur ca nu am reusit sa ii scot tot ce are mai bun in el.

Urmatoarea functie foarte interesanta care mi sa parut este conexiunea Wi-FI care ne permite sa uplodam poze catre telefon,pc, alta aparat foto cu aceasi functie si in final catre canon gateway un serviciu de cloud online oferit de cei de la canon. In viitorul apropriat am sa postez si 2 3 tutoriale despre CANON GATEWAY care mi se pare un serviciu super interesant. Mai jos am sa va postez cateva fotografii pe care am reusit sa le surprind cu

Review Canon PowerShot SX510 HS daca aveti alte intrebari despre aparat si am uitat eu sa specific anumite lucruri puteti sa ne scrieti in sectiunea comentarii sau puteti folosii direct optiunea de Live Chat.

Aparatul poate fi achizitionat de mai jos.

Cumpara Review Canon PowerShot SX510 HS

IMG_0071 IMG_0075 IMG_0077 IMG_0082 IMG_0084 IMG_0087 IMG_0088 IMG_0094 IMG_0095 IMG_0134 IMG_0190

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *