Bun gasit la primul review despre primul proiector pe care am pus mana, acesta se numeste benq w750 si vine cu foarte multe lucruri interesante. Pana sa testez acest proiector mai indeaproape nu am ajuns sa tin unul in mana si sa il butonez am vazut doar pe la prezentari proiectoare mari si oameni speriati pe langa ele „nu atinge lampa, nu pune mana pe geanta ca e proiectorul acolo”. Testand Benq W750 am realizat cat e  de rigid si tare e carcasa in care vine, trebuie sa aveti totusi grija la lampa proiectorului  in rest poate fi transportat si manevrat normal pentru ca proiectorul permite acest lucru,

Benq w750 vine intr-o carcasa de plastic alb cu negru dupa cum se vede in unboxing unde va prezint toate iesirile, intrarile pe care le are si in acest reviews va vorbesc pe larg despre el nu cred ca are rost sa reproduc aproximativ tot ce am spus in video insa cateva lucruri pot sa le precizez si aici.

BenQ w750 vine cu un modul SmartEco care permite prelungirea de viata de la 4000 de ore la 6500 de ore, iar consumul de energie fiind mai redus. In modul normal aparatul consuma 250-260W/ora iar in modul ECOSMART consuma undeva la 200-210W aceste teste le-am facut cu un aparat special care masoara consumul real la priza.

Cumpara proiectorul BenQ w750

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *