• Tehnologia SteadyShot™ menține imaginile clare chiar în condițiile unei mișcări intense a camerei
  • Obiectivul ultra-grand-angular ZEISS® Tessar® și microfonul stereo încorporate asigură imagini clare și sunet cristalin
  • Senzorul CMOS Exmor R™ captează imagini video Full HD 50p și fotografii pline de detaliu chiar și în lumină scăzută
  • Cu accesoriul portabil opțional Live-View Remote se pot controla până la 5 camere simultan

 

Vara nu este decât la un pas, iar noua cameră Sony Action Cam AS20 este pregătită pentru toate aventurile care vă stau în față.

 

Nimic nu scapă obiectivului grand-angular ZEISS Tessar cu un unghi de cuprindere generos de 170° (sau 120° în regim SteadyShot), apropiat de unghiul de vedere al ochiului omenesc. Mișcările accidentale ale camerei sunt ținute sub control de stabilizatorul optic SteadyShot, care reduce trepidațiile și vibrația când vă năpustiți la vale cu bicicleta pe un traseu accidentat sau când vă aflați în bătaia vântului și a valurilor. Există, de asemenea, un microfon care captează cu fidelitate sunetul natural, adăugând o notă suplimentară de realism acestor aventuri de zi cu zi.

 

Senzorul retro-iluminat CMOS Exmor R™ asigură minunate filmări Full HD și fotografii, chiar și la amurg, când camerele mai puțin avansate se chinuiesc să mai distingă ceva. Înregistrarea la un bit-rate înalt, de până la 28Mbps, permite o captură precisă a detaliului, chiar și când se filmează scene agitate, cu multă mișcare de cameră sau cu subiecte dinamice.

 

Dispozitivul Wi-Fi încorporat conectează Action Cam cu dispozitivul portabil RM-LVR1 Live-View Remote. Disponibil ca accesoriu opțional, acest dispozitiv care se poate purta pe încheietura mâinii permite un control ușor al imaginilor și poate lucra cu până la 5 camere Action Cam montate în locuri greu accesibile cum ar fi placa de surfing sau casca de protecție.

 

Pentru încă și mai multă versatilitate, un buton ușor accesibil permite răsturnarea imaginii pe care o filmați când camera este fixată pe ampenajul unui avion ultra-ușor.

 

Cu forma sa suplă, lipsită de protuberanțe, Action Cam merge oriunde vreți să o duceți:de la surfing la pistele de patinaj. Designul aerodinamic îi permite să taie curenții de aer și să evite presiunea vântului când coborâți în viteză pe bicicletă sau când săriți pentru prima dată cu parașuta.

 

Autonomia bateriei este mai mare decât în cazul predecesorilor săi, oferindu-vă posibilitatea să filmați pentru un interval generos de 130 de minute cu modul Wi-Fi pornit (sau 150 de minute cu Wi-Fi oprit) – mai mult decât suficient pentru o documentare amănunțită a unei istovitoare sesiuni de acrobație cu bicicleta sau a unei incursiuni subacvatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *