Salutare dragi prieteni,

Astazi vom incepe un nou subiect de discutie, mai putin explorat de catre utilizatorii de rand, dar foarte bine exploatat in mediile Enterprise – Windows Phone OS.

In primul tutorial din aceasta categorie va voi prezenta cum sa afisati continutul de pe telefonul vostru, pe ecran calculatorului.

In primul rand, va trebui sa descarcam de pe Internet aplicatia numita Microsoft Project My Screen (Atentie! Va rog descarcati din surse sigure, cum ar fi chiar microsoft.com).

Apoi tot ce trebuie sa faceti este sa conectati telefonul la PC cu ajutorul cablului USB, si sa permiteti traficul USB prin acest cablu – Telefonul va va intreba daca permiteti acest lucru – apasati DA.

In ultimul pas, telefonul vostru va intreba daca permiteti ca telefonul sa imparta continutul de pe ecran cu calculatorul – aici apasati DA din nou – si gata!

Acum tot ce se vede pe ecranul telefonului veti putea vedea si pe ecranul calculatorului.

Atentie, butoanele Back, Home si Search din aplicatie, functioneaza si daca dati click cu mouse-ul pe ele, de asemenea daca rotiti telefonul, se va roti si imaginea din aplicatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *