Bun venit la un nou tutorial pe tema Windows Phone.

Astazi va voi prezenta scurte instructiuni despre cum sa resetezi telefonul cu Windows Device Recovery Tool.

In primul pas, va trebui sa downloadati utilitarul oficial WDRT – Cautati pe internet „windows device recovery tool”, si aveti grija sa descarcati din surse sigure (cum ar fi chiar microsoft.com).

Acest tool poate fi folosit pentru device-uri Nokia Lumia Phone, Microsoft HoloLens, telefoane Acer, HP, si alte modele de la diversi producatori (care ruleaza Windows OS).

Daca telefoanele Nokia nu sunt Lumia, Microsoft recomanda folosirea utilitarului Nokia Software Recovery Tool.

Dupa ce instalati utilitarul, conectati cablul USB la PC si apoi la telefon. Apasati DA cand telefonul va intreaba daca doriti sa folositi conexiunea USB. In acest moment, utilitarul ar trebui sa detecteze automat dispozitivul si modelul acestuia.

Dati click dupa detectare pe iconita cu dispozitivul vostru, si veti avea la dispozitie ultimele versiuni stabile ale sistemului de operare pentru acel dispozitiv, astfel permitandu-va sa resetati dispozitivul la cea mai recenta si stabila versiune. Odata selectata versiunea dorita, si apasat Continuare, dispozitivul va fi resetat si re-instalat cu acea versiune. Operatiunea dureaza cateva minute, nu deconectati dispozitivul.

Daca dispozitivul nu este recunoscut automat, puteti sa selectati manual din meniul acestui utilitar.

Sper ca va fost de folos si ne auzim in curand!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *