ASUS VG248QE este un monitor de jocuri rapide. Acesta scurteaza timpul necesar pentru rame prestate pentru a afisa pe ecran. Monitorul ofera unui gamer posibilitatea de a imbunatati timpul de raspuns in joc.

Conventional 60Hz LCD-uri spectacol motion blur extinse, si pot distrage atentia de la jocurile cu miscare rapida. ASUS VG248QE 144Hz monitorizează jocurile rapide pe jumatatea efectelor motion blur pentru a oferi o diferenta perceptibila pentru miscarea naturala si marginile clare pe medii de ritmul rapid al jocului si 144Hz rata de refresh rapid cu timp de raspuns in joc.

VG248QE este compatibil cu NVIDIA 3D Vision 2 kit ® **. Prin NVIDIA ® 3D Vision Technology 2 pahare, te duce imediat intr-o alta dimensiune – transformarea toate de joc experiente si de filme 3D. De asemenea, cu cele mai recente NVIDIA ® 3D LightBoost ™ Technology, utilizatorul se poate bucura de doua ori luminozitatea de tehnologia 3D convenționale în modul 3D cu creștere zero în consumul total de energie. Utilizatorul are nevoie pentru a achizitiona suplimentar NVIDIA 3D Vision ® 2 Set de bucurie captivantă 3D .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *