Proprietarii de Apple Watch s-au plans cu privire la durata de viata a bateriei scurta (pana la 18 ore la o utilizare mixta), iar aceste comenatrii negative au determinat producatorul sa aduca o baterie mai mare, pentru a rezista cel putin o zi, la o singura incarcare.

In conformitate cu o imagine aparuta pe internet, Apple va folosi o baterie de 334 mAh, care va rezolva problema de durata de viata a bateriei.

apple-watch

 

Imaginea a aparut pe un site chinezesc, dar MacRumors nu a putut confirma daca aceasta baterie va alimenta noul Apple Watch 2, pentru ca uneori zvonurile se dovedesc a fi false.

Cu toate acestea, cu ceva timp in urma un analist a afirmat ca urmatorul SmartWatch va fi lansat cu o baterie mai mare, iar dimensiunea bateriei de pe site-ul chinezesc coincide cu previziunile sale.

In cazul in care Apple va dota modelul cu o baterie de 334 mAh, acest lucru inseamna ca va avea o crestere de 88 mAh, care ar avea un impuls de 35,7% in dimensiunea bateriei, dar nu este inca sigur cat de mare va fi noua baterie.

Apple-iPhone-6S-and-Apple-Watch

Noul Apple Watch 2 este de asteptat sa fie rezistent la apa, iar design-ul este de asteptat sa fie la fel ca pe modelul precedent. Acesta va rula pe noul Watch OS 3, ceea ce insemana ca va primi noi caracteristici, perfomantele sale vor fi imbunatatite si va avea de asemenea si GPS.

Apple cu siguranta se pregateste sa elibereze noul Apple Watch 2, deoarece pretul pentru modelul suport de 38 mm a scazut de la 299$ la 199$. Dispozitivul va fi lansat alaturi de iPhone 7 luna viitoare pe data de 7 septembrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *