Primul MacBook Pro a fost lansat cu mult timp în urma, iar de atunci tehnologia de calcul a evoluat semnificativ, ceea ce face ca acest lucru ocazia perfecta pentru Apple de a lansa MacBook Pro 2016, care va prezenta unele dintre cele mai recente progrese tehnologice.

Generatia urmatoare de MacBook a fost numita MacBook Pro 2016 si se zvoneste a fi lansata candva in acest an, oferind multe caracteristici interesante.

Potrivit analistului KGI, viitorul MacBook Pro 2016 va avea doua variante: una de 13 inch si una de 15 inch. De asemenea, el a spus ca va fi mai subtire, decat generatia anterioara si ca acest lucru va necesita unele noi tipuri de balamale.

Dispozitivul se zvoneste ca va oferi un cititor ID de amprente, care va fi încorporat in butonul de alimentare si o bara de ecran OLED, care va inlocui tastele functionale, oferind aceeasi functionalitate ca si mai inainte, dar cu posibilitatea de personalizare a functiilor. Ea poate veni, de asemenea, cu un port USB tip C, care va permite mai multe conexiuni si transferuri de date mai rapid.

De asemenea, zvonurile pentru MacBook Pro 2016 spun ca nu ar mai avea mufa pentru casti de 3,5 mm. Acelasi lucru se zvoneste si pentru viitorul model de iPhone 7.

In ceea ce priveste alte functii posibile, se crede ca dispozitivul va avea un ecran cu 2304 x 1440 pixeli in rezolutie si va fi alimentat de procesoarele Intel SkyLake.

Acum, toate acestea sunt zvonuri, dar acesta ar putea oferi mai multe caracteristici interesante despre care nu se stie inca nimic. Cele mai multe dintre aceste informatii sunt preluate din imagini si scurgeri ale unui presupus MacBook Pro 2016, dar pana Apple nu anunta ceva oficial, ramanem doar cu aceste zvonuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *