Reamintim ca la inceputul acestui an, Opera a lansat browser-ul sau pentru Windows Phone livrat impreuna cu functia de blocare a anunturilor. Ei bine, se pare ca un alt dezvoltator a adus aceasta caracteristica pentru browser-ul sau si vom vorbi despre asta in acest articol.

Monument Browser este noul browser, care a fost dezvoltat si lansat de Marcelo de Souza. Acest nou browser a fost lansat pentru ambele dispozitive mobile si calculatoare, dar este destul de greu de crezut ca utilizatorii de Windows 10 de PC-uri il vora descarca, deoarece exista alte browsere populare cu aceasta capacitate, cum ar fi Google Chrome, Microsoft Edge si Mozilla Firefox.

Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de dispozitive mobile, Monument Browser poate fi destul de bun, deoarece nu exista multe browsere alternative pe care le puteti alege in afara de Microsoft Edge, care vine pre-instalat pe Windows 10 Mobile. In acelasi timp, suntem destul de siguri ca, datorita caracteristicii de blocare a anunturilor, Monument Browser vine cu o suma buna de utilizatori care vor dori sa-l instaleze pe dispozitivele lor mobile.

Monument Browser, de asemenea, vine cu suport pentru tab-uri, download-uri de fundal, ceea ce inseamna ca vei fi capabil de a naviga pe web chiar si atunci cand unele fisiere sunt descarcate in fundal.

Retineti ca, in prezent, Monument Browser functioneaza numai pe dispozitive care ruleaza pe Windows 10 Mobile sau PC-uri ce ruleaza pe Windows 10. Cu alte cuvinte, daca aveti un smartphone mai vechi, care inca ruleaza pe Windows Phone 8.0 sau Windows 8.1, aceasta aplicatie nu va functiona. Monument Browser este gratuit si poate fi descarcat de pe Windows Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *