Dupa ce bateria de la Galaxy Note 7 a explodat in timp ce era incarcata, Samsung a oprit toate vanzarile de phablet la nivel mondial, pana cand se va rezolva problema. Nu este sigur cat timp va pana cand vom vedea din nou Galaxy Note 7 in magazine, dar cei care l-au achizitionat deja prin intermediul Sprint sau T-Mobile si nu doresc sa isi asume riscuri li se permite sa schimbe dispozitivele lor si sa obtina altele similare.

Dupa incident, Samsung a promis ca „va înlocui in mod voluntar dispozitivul curent, cu unul nou in saptamanile urmatoare”, dar din fericire, clientii Sprint nu vor trebui sa astepte saptamani, pana cand vor primi Galaxy Note 7. Fara nici o tehnica de probleme, operatorul de transport este dispus sa-l schimbe cu „un dispozitiv similar, pana cand problema este rezolvata.”

646x404

AT & T și T-Mobile au oprit, de asemenea, vanzarile de Galaxy Note 7 si in curand, ei vor da mai multe informatii despre modul in care clientii vor fi in masura sa schimbe unitatile lor. T-Mobile a anuntat ca utilizatorii care au cumparat acest phablet sunt capabili sa-l intoarca si sa primeasca o „restituire completa”, inclusiv pe accesorii. In cazul in care nu doresc sa astepte pentru „noul Galaxy Note 7 de inlocuire”, utilizatorii pot folosi restituirea pentru a cumpara un alt dispozitiv de la T-Mobile.

Samsung a fost atat de incantat de noul phablet, iar incidentul bateriei care explodeaza a afectat intr-adevar imaginea telefonului. Oricum ar fi, lasand la o parte aceasta problema, Galaxy Note 7 este un dispozitiv bun, fiind cel mai puternic telefon pe care Samsung la creat vreodata.

Acumulatorul a fost actualizat de la 3000mAh la 3500mAh, dar cand inginerii vor descoperi de unde vine problema si ce determina unitatea sa ia foc, dispozitivul va fi cu siguranta extrem de apreciat, chiar daca acesta costa in jur de 850$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *