Daca sunteti fan Battlefield, atunci ar trebui sa stiti ca Battlefield 1 BETA este in sfarsit aici si poate fi descarcat de pe Xbox One, PlayStation 4 si PC. Din moment ce acesta este un open beta, toata lumea este capabila de a descarca jocul si de al testa pe consola sau calculator direct de aici.

In functie de platforma pe care va decideti sa jucati Battlefield 1 BETA , fisierul de instalare are de la 6.1GB pana la 6.5GB in dimensiune. Exista rapoarte care spun ca versiunea BETA va rula pentru o intreaga saptamana, ceea ce inseamna ca se va incheia la 8 septembrie 2016.

Jucatorii de Xbox One vor trebui sa aiba un membru al Xbox Live Gold, in scopul de a juca Battlefield 1 BETA, dar daca va decideti sa jucati acest joc pe PS4 sau PC, nu veti avea nevoie de nici un fel de membru (cum ar fi PlayStation Plus).

rendition1.img (1)

Campul de lupta Battlefield 1 BETA vine cu o varietate de harți si moduri de joc, inclusiv noul nivel al Desertul Sinai, care va fi una dintre cele mai mari scene Conquest din toate timpurile. Harta din Desert Sinai vine cu o experienta de joc divers si va cuprinde toate elementele care „fac parte dintr-un razboi mondial, un cadru perfect pentru un joc Battlefield”. Această harta va include, de asemenea, tancuri si avioane, impreuna cu trenuri blindate, care se vor inmulti, in scopul de a face mai dificil victoria pentru echipa castigatoare.

DICE a spus ca harta Desertului Sinai are un sistem diferit meteo fata de celelalte harti din joc. Se pare ca aceasta harta va cuprinde, furtuni de nisip ocazionale, care vor reduce foarte mult vizibilitatea si zborul. Cu toate acestea, pilotii calificati vor fi in continuare in masura sa pastreze acel avion pe cer. Pilotii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a scutura atacatorii de zbor prin canioane, fara crashing.

Battlefield 1 va fi lansat oficial pentru Xbox One, PlayStation 4 si PC pe data de 21 octombrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *