BenQ lanseaza proiectorul W1070+ cu capabilitati wireless Full HD si compatibilitate cu smartphone si tableta prin conexiune MHL

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații digitale și lider global pe segmentul proiectoarelor DLP®, lansează proiectorul W1070+, centrul divertismentului de acasă. Succesorul modelului W1070, noul proiector dispune de o serie de opțiuni inovative pentru transmiterea datelor, respectiv MHL (Mobile High-Definition Link) și WFHD (Wireless Full HD – kit wireless opțional). Proiectorul vine echipat cu difuzor integrat de 10W și corecție a dimensiunilor imaginii 2D Keystone pe verticala și orizontală.

 

Cinema Full HD

BenQ W1070+ redă imagini la rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu o luminozitate mărită la 2.200 ANSI lumeni, cu cea mai mare paletă de culori 1,07 miliarde, certificate ISFccc, în vreme ce rata de contrast ajunge la 10.000:1. Diagonala proiectată este de șase metri, iar funcțiile de ajustare a lentilelor (Vertical Lens Shift) și 2D Keystone (vertical și orizontal) asigură o redare la dimensiuni corecte, într-un dreptunghi perfect indiferent din locul în care este poziționat proiectorul față de ecranul de proiecție.

Cele două porturi HDMI® v1.4a integrate sunt compatibile cu o serie extinsă de surse video, astfel că proiectorul poate reda imagini 3D de la Blu-ray player, console de jocuri sau computere. Te bucuri de transmisiunile sportive sau de emisiunile TV preferate în cele mai bune condiții. Tehnologia Triple Flash asigură redarea 3D la 144Hz, astfel încât experiența de vizionare să fie impresionantă. Sistemul de sunet de 10W își adjudecă meritele, mai ales când vine vorba de sunetele joase de bass.

Noi posibilități de transfer – Wireless Full HD, MHL și MiraCast

BenQ W1070+ poate fi conectat la un kit WFHD (Wireless Full HD), ce oferă o opțiune inovativă de transfer al datelor, care nu necesită cabluri speciale. Kit-ul constă într-un transmițător cu două intrări HDMI®, o ieșire HDMI® și un receptor conectat simultan prin USB la proiector și la sursa de alimentare. Acoperind o distanță de până la 20 de metri și cu o latență foarte redusă de doar o milisecundă kit-ul WFHD oferă condiții excelente pentru vizionarea de filme sau pentru sesiuni online de gaming. Funcția de selectare dinamică a frecvenței (Dynamic Frequency Selection) permite rețelei WLAN să schimbe automat un canal, dacă acesta este deja folosit de un alt dispozitiv Wi-Fi.

Mai mult, proiectorul BenQ W1070+ este echipat cu un port MHL care permite conectarea smartphone-ului sau tabletei direct la proiector, pentru a reda cu ușurință fotografii sau clipuri video pe o diagonală generoasă. În plus, adaptorul MiraCast poate fi utilizat pentru a reda conținut wireless dintr-un dispozitiv compatibil.

Proiectorul Full HD BenQ W1070+ cu kit WFHD va fi disponibil la partenerii BenQ din România în luna septembrie la un pret estimativ de 4.299 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *