La liceu, facultate, dar chiar si la toate locurile de munca, cu siguranta gasesti pe cineva in grup care sa fie reprezentant al unei firme de cosmetice. Acesti reprezentanti iti ofera lunar, sau chiar mai des, un catalog plin de produse, promotii si oferte la cosmetice. Tu iti alegi produsele, ei fac comanda si apoi astepti pana vin produsele. Procesul este prea lung iar sistemul de vanzare MLM al acestor companii ne dau impresia ca produsele sunt, de fapt, mult mai ieftine si ca noi trebuie sa platim un mic comision pentru fiecare intermediar al tranzactiei noastre.

Pentru a evita atata “corvoada” la cumpararea unor cosmetice, fie ele farduri colorate, oje, creioane contur etc. ne stau la dispozitie magazinele online de cosmetice. Un astfel de magazin este si EyesLipsFace.com.ro, unde se comercializeaza produse cosmetice intr-un stil mai putin agresiv si non-invaziv. Asadar, daca vreti sa cumparati cosmetice originale rapid si sa beneficiati de preturi accesibile, vedeti oferta lor.

Odata ce ajungeti intr-un magazin online de cosmetice, tin sa specific – cosmetice originale, de calitate – veti beneficia de mai multe avantaje decat daca veti cumpara din cataloagele companiilor care vand prin sistemul MLM. Lucrurile sunt simple: daca comanda ta de produse cosmetice aduce un comision – oricat de mic – mai multor persoane, inseamna ca platesti mai mult decat trebuie.

Asadar, indreptati-va inspre un magazin online de cosmetice bune. EyesLipsFace.com.ro este un exemplu bun, din mai multe motive:

– ofera promotii generoase la toate categoriile de produse. De asemenea, nu vei gasi in pagina lor de promotii numai produse ieftine, ci chiar si seturi intregi de cosmetice.

– au o pagina de cadouri, de ajutor persoanelor care vor sa ofere cosmetice drept cadou. Barbatii s-ar pierde intr-un magazin online de cosmetice care nu ar dispune de o pagina de acest gen.

– colectiile de produse Mineral, Studio si Essential impart sutele de articole intr-un mod foarte practic pentru utilizator. Accesand una dintre aceste colectii, vei putea sa alegi ulterior o subcategorie in functie de ceea ce cauti: produse pentru ochi, buze, fata, unghii etc. Faptul ca ajungi repede si usor exact la produsul cautat este un plus mare pentru orice magazin online.

– pagina “Get the look” le ofera utilizatorilor sfaturi pentru cum sa obtina un anume look. Astfel, daca vrei un machiaj natural, vei fi indrumata inspre produsele potrivite si vei primi si sfaturi cum sa le folosesti eficient. Aceasta pagina este o modalitate buna de a interactiona cu clientii si de a-i fideliza.

Lista poate sa continue, cu siguranta magazinele online de cosmetice aduc mai multe avantaje decat cataloagele reprezentantilor de care va vorbeam la inceput. Mai mult decat atat, produsele vor ajunge la voi intr-un timp mult mai scurt!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *