Apple a confirmat urmatorul eveniment ce va avea loc pe data de 7 septembrie.  Evenimentul este de obicei in perioada toamnei, atunci cand Apple dezvaluie un nou iPhone, iar in acest an este de asteptat sa lanseze iPhone 7, alaturi de a doua generatie de Apple Watch. Acesta va ajunge pe 16 septembrie in magazine la un super pret.

Cat despre pret nu se stie exact cat va costa, dar putem compara cu modelele anterioare. iPhone 6 a costat in medie 649 de dolari, iar iPhone 6 Plus a costat 749 de dolari. Mai toate iPhone-urile au acelasi pret, motiv pentru care credem ca Apple va avea acelasi pret pentru iPhone 7.

iphone_7_release_date_rumours_gold_lux_iphone_7_800

In aceasta dimineata au fost trimise invitatiile pentru eveniment, avand sloganul : ”Ne vedem pe 7”. O serie de noi imagini care pretind a fi scurgeri ale noului iPhone 7, arata ca receptorul este aproape identic cu cel de la iPhone 6s.

Cel mai discutat zvon despre acesta este lipsa unui jack pentru casti. Criticii spun ca Apple va folosi acest lucru pentru a impinge o noua gama de casti bluetooth, in timp ce suporteri au laudat ideea, sugerand ca va face telefonul mai subtire, facand loc pentru o baterie mai mare.

Dincolo de iPhone 7 si Appple Watch 2, Apple este de asteptat sa dezvaluie mai multe informatii despre data completa de eliberare a soft-ului sau, IOS 10 si a unei noi linii de computere Mac.

La ce sa ne asteptam de la noul iPhone :

  • Ne asteptam la un telefon de 4.7 inch (numit iPhone 7) si la unul de 5.5 inch (numit iPhone 7 Plus).
  • Va fi mai subtire decat oricand.
  • Nu va avea mufa de casti, fortandu-i pe fanii muzici sa foloseasca casti bluetooth
  • Durata de viata a bateriei a fost imbunatatita, Apple facand sacrificii considerabile
  • Spatiu de stocare mai mare de pana la 256GB
  • o rezolutie mai buna a ecranului de 1080p (Full HD)
  • rezistent la apa si praf
  • disiplay-ul reda culori mai vii fata de iPhone 6s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *