Apple este de asteptat sa anunte data oficiala atunci cand marele eveniment iPhone 7 va avea loc. Cu toate acestea, exista deja multe zvonuri cu privire la data de lansare, dar noi credem ca exista doua date potentiale, atunci cand acest lucru se va intampla cel mai probabil.

Conform unui raport, Apple va dezvalui dispozitivul sau iPhone 7 pe 7 septembrie 2016. Va reamintim ca Evan Blass, un laker bine cunoscut, a postat pe Twitter ca precomenzile pentru acest dispozitiv vor incepe pe 9 septembrie 2016 si lansarea in magazine se va intampla pe 16 septembrie 2016.

Cu toate acestea in conformitate cu noua scurgere de la AT & T pe 23 septembrie 2016 ar putea fi lansat iPhone 7.

Putem spune ca 16 si 23 septembrie sunt ok pentru o data de lansare a unui nou dispozitiv de la Apple.

Va reamintim ca Blass a postat pe Twitter cateva zile in urma, spunand ca el crede ca iPhone 7 va fi lansat pe 16 septembrie 2016. Blass a spus ca este destul de increzator cu privire la aceasta data de lansare.

Cand vine vorba de surgeri mobile, Evan Blass s-a dovedit in trecut ca el avea niste informatii destul de bune. Cu alte cuvinte, in loc sa credem unele scurgeri de informatii de la AT & T neconfirmate, preferam sa avem incredere in Evan Blass.

Cu toate acestea sa nu uitam ca Apple nu a spus nimic cu privire la o data de lansare pentru iPhone 7, deci nu e nimic sigur 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *