Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) anunţă cu mândrie că zece produse ale companiei au fost premiate în cadrul concursului Red Dot Product Design 2015. Printre produsele care au primit premii se numără Lenovo Horizon 2s și computerul A740 all-in-one, laptopul Lenovo Y40, Think Vision Pro2840 și monitorul X24, stațiile de lucru ThinkStation P900, laptopul multi-modal ThinkPad 14 Yoga, ThinkPad Stack, tabletele ThinkPad și accesoriile lor, iar pentru al doilea an consecutiv, câștigător de multiple premii este laptopul ThinkPad X1 Carbon.
Aceste premii vin în continuarea celor obţinute în anul 2013, când Lenovo a primit distincţia „echipa Red Dot Design a anului”, împreună cu alte şase premii. Red Dot este o competiție internațională de design renumită, ce are loc în Essen, Germania. Doar cele mai bune produse sunt onorate cu acest premiu, renumit pentru excelență în design. Un premiu Red Dot este văzut ca o garanție a excelenței produselor și este recunoscut în întreaga lume. Produsele câștigătoare au fost selectate dintre aproape 5.000 de înscrieri venite din partea a 56 de națiuni. Câștigătorii au fost aleși de un juriu internațional format din 38 de jurați, cu expertiză în mai multe segmente de design și industrie. Produsele câștigătoare vor fi expuse în Muzeul Red Dot Design din Essen, în catalogul anual și în expoziția multimedia online.
„Recunoaşterea primită anual prin premiile Red Dot este o mare onoare și validează eforturile noastre de a oferi produse interesante clienților noștri” spune David Hill, vicepreședinte Think Design, Lenovo. „Gama largă de poduse premiate în acest an reprezintă testamentul muncii de echipă din companie și confirmarea abordării unice a designului Lenovo.”
„Lenovo a avut un succes de durată în competiţia Red Dot Design Awards, cu 37 de premii în anii recenți,” spune Johnson LI, director executiv, Lenovo PC Design. “Având la bază o reală fiziologie de design internațional și un focus intens pe crearea unei experiențe unice, echipele de design vor continua să aplice un spirit antreprenorial pentru a realiza și mai multe produse inovative în viitor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *