Lenovo lanseaza TAB 2 A8 – Companionul esențial pentru cei care vor să rămână conectați

Lenovo prezintă, de asemenea, în cadrul Mobile World Congress, şi modelul entry-level de 8 inci, TAB 2 A8. Această tabletă HD vine în întâmpinarea celor care vor să rămână conectați, făcând o investiție minimă. Cu un preț de pornire de numai 129 de dolari, TAB 2 A8 îndeplinește cu succes cele mai frecvente sarcini de conectivitate personală, de la acces la rețele de socializare, la conferințe video online. Mai ușoară decât modelul TAB 2 A10-70, cu o greutate de numai 360 de grame, și fiind la fel de subțire, TAB 2 A8 are o autonomie care îi permite să ofere conectivitate pentru întreaga zi lucrătoare de 8 ore, fără să mai aibă nevoie de o nouă reîncărcare. Rama modelului TAB 2 A8 este mai subțire decât cea a modelului anterior TAB A8, ceea ce înseamnă că utilizatorii beneficiază de un ecran de 8 inci în corpul unuia de 7 inci, pentru și mai multă portabilitate.

Dovedind că sunetul de calitate poate fi disponibil chiar și pe dispozitivele foarte compacte, TAB 2 A8 îi  încântă pe pasionații de conținut multimedia cu tehnologia Dolby Atmos®, care oferă o experiență audio de calitate chiar și atunci când utilizatorul este în mișcare și folosește o pereche de căști. În plus, camera de 5 megapixeli le permite utilizatorilor să realizeze fotografii de calitate. Răspunzând cererilor formulate de utilizatori, TAB 2 A8 este prima tabletă care utilizează sistemul de operare original Android 5.0 Lollipop. Ca și fratele său mai mare, TAB 2 A8 dispune de procesor MediaTek cu patru nuclee. Deasemenea, tableta dispune de un spațiu de stocare de până la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD și este disponibilă în patru culori: Pearl White, Ebony, Midnight Blue sau Neon Pink.

Lenovo TAB 2 A8

Comentariul din “Lenovo lanseaza TAB 2 A8 – Companionul esențial pentru cei care vor să rămână conectați”

  1. Salut !
    Am o mare problema cu o tableta Lenovo Tab A7-20F .
    Am cumparat-o acum 5 luni si luna asta incepea sa faca figuri pana intr-o zi . A inceput sa mi se instleze tot felul de prostii, si pana la urma i-am facut RESET, dar tot la fel … Nu stiu ce sa-i fac ..
    Te rog frumos ajuta-ma !
    Multumesc ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.