Lenovo a lansat in cele din urma Yoga Book la IFA 2016, Berlin. Acest nou laptop hibrid aduce o multime de lucruri noi. Pentru inceput, vine in doua versiuni, adica Android si Windows 10.

Celalalt lucru foarte important este noua tastatura care nu are taste fizice. Zona de tastatura este de fapt un ecran sensibil la presiune, care se poate transforma intr-un strat de desen cu doar o simpla apasare a unui buton.

Lenovo Yoga Book specificatii:

Procesor Intel Atom X5 Procesor
4GB RAM
Stocare interna de 64 GB
Disiplay de 10.1 inch IPS cu o rezolutie Full HD de afisare
Grosime: 9.6mm
Greutate: 680g

Procesorul Intel Atom X5, care este cuplat cu 4GB RAM este suficient pentru a oferi o functionalitate mare si snappiness la aparat. Unul dintre cele mai bune lucruri de pe acest laptop este display-ul de 10.1-inch Full HD, care mentine factorul de portabilitate al acestui laptop. Cat despre viata bateriei, conform Lenovo, Yoga Book va fi capabil sa ruleze timp de 12 ore cu o singura incarcare la o utilizare normala, care este mare.

Lenovo Yoga Book – Tastatura

Revenind la caracteristica evidentiata de laptop, tastatura este inlocuita cu un ecran sensibil la presiune si modificari in sistemul de operare, care va va invata stilul de introducere al textului si se va adapta in mod corespunzator pentru a va oferi cea mai buna experienta.

11_Yoga_Book_Handwriting_Digitized_Portrait_w_paper-e1472722986839

Aceasta este prima cand un producator a mers cu indepartarea completa a tastaturii fizice, cu o tastatura de ecran cu factor de forma si trebuie sa spun, Lenovo a gandi foarte bine acest lucru. Ecranul sensibil la presiune este atat de sensibil incat are nevoie de un stylus alimentat.

Asa ca Lenovo va va oferi un stylus cu laptop-ul 2 in 1, dar nu va trebui sa-l incarcati. Variatiile desenului vor fi decise de presiunea aplicata pe ecran, care este mare, iar tastatura va aparea pe ecran secundar.

Lenovo Yoga Book va fi disponibil in doua versiuni, adica Android, care se va vinde pentru 499$ si versiunea pentru Windows 10, care va costa 549$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *