Acesta este lucrul inteligent ce omenirea avea nevoie, un frigider ce ruleaza pe Windows 10, prin urmare acesta poate face o multime de lucruri.

Frigiderul vine cu un calculator adecvat, care va putea fi utilizat, in scopul de a naviga pe internet, pentru a instala noi programe, pentru a asculta muzica sau pentru a folosi chiar Cortana pentru a face o multime de lucruri, cum ar fi luarea de notite, aflarea vremii etc.

Acest Frigider inteligent este, probabil, una dintre cele mai interesante lucruri lansate la IFA 2016 si vine cu un ecran tactil de 21,5 inch pe care il puteti utiliza pentru a interactiona cu Windows 10.

Dar de ce avem nevoie de un frigider inteligent ce ruleaza pe Windows 10? Conform LG, frigiderul va fi capabil sa faca o multime de lucruri care pot ajuta o persoana in bucatarie. Poti sa te uiti pentru retete, informatii sau puteti solicita Cortana pentru a porni un temporizator sau de a lua notite chiar fara a atinge ecranul, la toate.

Chiar si Windows Store are o multime de aplicatii care pot fi utilizate pentru imbunatatirea experientei de bucatarie oferindu-va valoare. Exista aplicatii care va vor invata cum sa gatiti sau sa preparati un anumit tip de mancare.

LG nu a mentionat inca o data finala de lansare a acestui frigider pe pietele noastre, dar acest frigider va avea un pret de aproximativ 500$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *