LG V20 este primul smartphone ce a primit cea mai mare atentie in ultimele zile, din cauza faptului ca este considerat a fi primul smartphone ce va veni cu Android 7.0 Nougat preinstalat.

Google a confirmat acest lucru pe pagina sa oficiala de facebook pentru Android 7.0 Nougat ca LG V20 va fi intr-adevar, ”primul smartphone” ce va rula Android 7.0 inca din fabrica.

CNET a raportat ca LG va profita de asemenea de anumite caracteristici noi cu care vine Android 7.0 pentru al face cat mai atractiv :

  • Doze Battery Saver- pentru economisirea bateriei;
  • un suport mai bun pentru grafica de jocuri;
  • raspunde rapid la mesaje direct din notificari

Acesta ar urma sa vina cu un disiplay Quad HD de 5.7 inch , un procesor Snapdragon 820, 4GB memorie RAM si 64GB de memorie interna sau puteti alege varianta cu 6GB memorie RAM si 128GB memorie interna. Camera ar urma sa fie de 20MP cu laser autofocus si OIS, iar despre baterie se vorbeste ca avea 4000 mAh.

In ceea ce priveste partea audio, LG a confirmat la inceputul acestei luni faptul ca succesorul lui LG V10 va avea Quad DAC (digital convertor analogic) pentru redarea audio imbunatatita.

LG V20 va fi lansat pe data de 6 septembrie 2016 in San Francisco, fiind unul dintre cele mai anitcipate evenimente ale anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *