Cu cateva zile in urma zvonurile confuze au descurajat fanii Nexus, deoarece ei au sustinut ca Google a anulat noile modele, Nexus Marlin si Sailfish. Acest lucru a fost putin probabil sa se intample mai ales pentru ca un nou set de imagini arata ambele telefoane in intreaga lor splendoare. Noi deja stim cum arata si ce specificatii vor avea, dar acum un alt mister a fost rezolvat si anume pretul.

Conform zvonurilor acestea vor fi mai scumpe fata de modelele anterioare. In timp ce Nexus 5X 32GB costa 429$ atunci cand a fost eliberat, iar Nexus 6P 32GB costa 70$, Nexus Sailfish 32GB va costa 449$, iar Nexus Marlin va avea un pret si mai mare de 599$.

98981

Google nu a comentat nici un zvon despre acesta inca, si de fapt, compania nu a specificat nici o data de lansare pentru Nexus Sailfish si Marlin, cu toate acestea, exista mai multe site-uri mass-media care pretind ca noile telefoane Nexus vor fi anuntate in luna septembrie.

Acum, vom vorbi despre specificatiile lor, si vom incepe cu Sailfish, care va avea un ecran Full HD de 5 inch, un procesor Quad Core de 2.0GHz sustinut de 4GB RAM si 32GB spatiu de stocare. Cel mai probabil camera principala va avea 12MP, iar pe partea frontala va avea 8MP. Sub camera din spate va sta un scanner de amprente, iar bateria va avea 2770 mAh.

Nexus Marlin vine cu aproximativ aceleasi specificatii, diferentiindu-se prin ecranul avantajos de 5.5 inch si printr-un procesor Qualcomm mai puternic fata de modelul Sailfish. Acestea vor avea ca sistem de operare Android 7.0 Nougat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *