Adresandu-se arhitectilor, dezvoltatorilor de imobile, dar si clientilor finali persoane fizice, RailingDesign – partener oficial Q-railing Gmbh in Romania se remarca prin modul in care  promoveaza si comercializeaza sistemele de balustrade sticla si inox ale acestui important jucator. Prin site-ul sau de prezentare, Railing Design garanteaza accesul rapid la intreaga gama de materiale si accesorii specifice: sisteme de balustrada cu sticla, sisteme balustrade cu montanti, prinderi/cleme sticla.

Site-ul se indreapta in special catre arhitecti si constructori, in primul rand, dupa cum  am mentionat anterior  – tocmai de aceea, inca de pe prima pagina a site-ului, vizitatorii pot sa acceseze segmentul Q-design – un website Q-railing (in limba engleza), dedicat arhitectilor. Tot aici, in dreapta bannerelor se poate accesa o pagina de videouri de prezentare. Meniul cuprinde, de asemenea, produsele distribuite, grupate ca: accesorii balustrade; sisteme de balustrade sticla, sisteme balustrade cu montanti, prinderi sticla, accesorii montaj. Aici sunt incluse si serviciile profesionale  pentru balustrade cu sticla sau inox – asamblare, gaurire, taiere si indoire.  Alte pagini importante sunt cele de portofoliu, galerie foto. Toate produsele, in special cele din categoria de balustrade de sticla la Railing Design sunt insotite de desene tehnice,imagini din mai multe unghiuri, fise tehnice, informatii generale (dimensiuni, montare, materiale folosite).

 

De asemenea, pentru o lecturare usoara, atat online cat si offline, cataloagele ce prezinta sistemele Q-railing de balustrade arhitecturala de sticla si inox sunt de mare ajutor. Aceste cataloage de produse, modelele 2014-2015, pot fi vizionate online, direct in browser sau pot fi descarcate sub forma de fisiere in format PDF.  In ambele variante, calitatea materialelor este ireprosabila, fiecare detaliu grafic este redat cu mare finete. Pentru a ramane la curent cu cele mai recente produse adaugate in oferta, cataloage sau promotii, vizitatorii site-ului pot sa aleaga de asemenea sa se aboneze la newsletter.

 

Blogul site-ul este o alta componenta importanta – aici sunt postate frecvent articole ce vin in ajutorul clientilor romani. Ele fac trimitere, la randul lor, catre categoriile de produse distribuite de Railing Design si catre cataloagele de care am pomenit.

 

Asadar, observam ca online-ul devine tot mai folosit – nu doar pentru cei care cauta anumite informatii, care isi fac cumparaturile pentru casa, ci si de catre constructori si arhitecti. Intr-un mod simplu, intuitiv, siteul RailingDesign.ro este un exemplu reusit, complex si eficient, in aceasta zona de activitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *