• Cel mai mic dispozitiv de înregistrare video realizat vreodată de Sony, cântărind doar 63 de grame, reprezintă aproximativ 2/3 din dimensiunile și greutatea modelelor existente[i] , te poate însoți oriunde te poartă spiritul de aventură
  • Telecomandă Live-View cu GPS, de purtat la mână
  • Calitate extraordinară a imaginii obținute cu Action Cam Mini dotată cu obiectiv ZEISS Tessar®, senzor R™ CMOS și sistem avansat de stabilizare a imaginii SteadyShot™
  • Transmisie video online live, prin sistemul USTREAM™ care îți permite să împărtășești imediat cu prietenii experiențele filmate
  • Aplicația gratuită Action Cam Movie Creator[ii] te ajută să creezi, cu minimum de efort, filme uimitoare

Cel mai mic model de Action Cam Sony, HDR-AZ1VR, îți oferă calitatea senzațională a imaginii și a sunetului într-o cameră video de mici dimensiuni, dar cu înregistrare full HD și gata oricând de aventură.

Fie că ești în călătorie sau pe cărări de munte, pe bicicletă sau doar la o scurtă plimbare, noua Action Cam Mini va înregistra imagini fabuloase oriunde este orientată. Răsturnând standardele cu doar cele 63 de grame[iii] ale sale, HDR-AZ1 măsoară doar 2/3 din dimensiunea celorlalte modele din familia Action Cam. Cu toate acestea, în corpul său minuscul se concentrează aceleași tehnologii de vârf Sony, cum ar fi sistemul SteadyShot care asigură imagini Full HD stabile, sunet stereo clar și puternic, precum și funcții utilitare care au construit renumele camerelor Action Cam.

Prin capacitatea de a înregistra la o rată de transfer de 50mbps în format XAVCS și prin obiectivul său cu unghi de cuprindere de 170°, forța acestei camere atât de mici depășește așteptările.

Corpul solid, protejat la intemperii – proiectat în conformitate cu standardul IPX4 – asigură rezistența la ploi torențiale sau la apa și noroiul din bălți, iar dacă ești pasionat de sporturi extreme, carcasa subacvatică va proteja camera de șocuri și căderi accidentale, de nisip, praf sau de apă, chiar în imersie până la adâncimi de 5m[iv].

Pachetul Action Cam Mini HDR-AZ1VR este completat cu noul model de telecomandă RM-LVR2V Live-View[v]. Acest dispozitiv de comandă se poate purta precum un ceas de mână și îți oferă, pe lângă vizualizarea imaginilor, și un control deplin al camerei, prin accesul la parametrii de înregistrare, la funcția de redare playback sau posibilitatea de a șterge imagini, chiar și când camera este montată pe cască sau peghidonul bicicletei. Totodată, telecomanda poate controla până la cinci camere simultan. Telecomanda asigură acum și conectarea la GPS, iar datele geografice vor fi transferate în cameră pe măsură ce te deplasezi. Tocmai această mutare a modului GPS în telecomandă a permis reducerea dimensiunilor pentru AZ1.

În plus, aplicația Action Cam Movie Creator îți dă posibilitatea editării imaginilor într-un mod facil și intuitiv. Te vei bucura de o multitudine de funcții de editare cum ar controlul vitezei și ariei de suprapunere a imaginilor, pentru o mai mare profunzime a filmelor pe care le realizezi.

Senzorul cu retroiluminare Exmor R™ CMOS al camerei vine însoțit de un obiectiv ZEISS și de puternicul procesor de imagine BIONZ X™ Sony, astfel încât să asigure imagini uluitor de vii și detaliate – chiar și atunci când înregistrezi în condiții de lumină slabă, la sfârșitul unei zile. Sistemul avansat SteadyShot[vi] permite înregistrarea unor imagini pline de culoare și stabile, fie că ești în mers sau trăiești vibrația intensă a unei curse cu motocicleta.

Camera HDR-AZ1VR poate transmite în direct, oriunde în lume, imaginile pe care le trăiești, prin intermediul unui website de streaming, cum ar fi USTREAM[vii].

Poți trimite un mesaj prin SNS, chiar în momentul în care începe transmisia în direct, pentru a-ți anunța prietenii că acțiunea e pe cale să înceapă. De asemenea, poți vedea câți privitori sunt online, având totodată posibilitatea să înregistrezi transmisia pe un card de memorie. Gama deosebit de largă de accesorii oferă posibilități nebănuite până acum de a utiliza Action Cam Mini, indiferent unde te-ai afla. Montura de rucsac VCT-BPM1 permite atașarea sigură a camerei de o bretea a rucsacului[viii]. Montura cu clip BLT-CHM1 permite atașarea fermă a camerei pe cap, pentru obținerea unghiului perfect de fotografiere, în orice situație. Carcasa subacvatică SPK-AZ1 asigură camera împotriva stropirii sau submersiei, iar trusa de acumulatori NP-BY1 elimină pericolul de a rămâne fără sursă de energie. Trusa de accesorii ACC-TRDCY combină o baterie și un încărcător USB. Există, de asemenea, patru opțiuni diferite de truse de accesorii special concepute pentru Action Cam Mini, cu toate elementele necesare stilului tău de activitate – fie că ești un biciclist pasionat, că îți place snowboard-ul sau că ești amator de senzații tari.

Site-ul oficial Action Cam, ce va prezenta actualizările de produse și video-uri, va fi lansat în cel mai scurt timp la adresa http://www.sony.net/actioncam

Noua Action Cam Mini HDR-AZ1 este disponibilă pentru precomandă în Europa și va fi disponibilă în magazine din luna octombrie a acestui an.

– Final –

 

HDR-AZ1VR – Specificații tehnice

Senzor de imagine Exmor R CMOS retroiluminat, de tip 1/2.3 cu 11,9 megapixeli (efectivi, aprox.)
Procesor de imagine BIONZ X
Formate video XAVC S:

1920×1080 60p/50p(50Mbps)

1920×1080 30p/25p(50Mbps)

1920×1080 24p(50Mbps)

MP4:

PS:   1920×1080 60p/50p (28Mbps),

HQ: 1920×1080 30p/25p (16Mbps),

STD: 1280×720 30p/25p (6Mbps)

SSLOW: 1280×720 120p/100p (6Mbps)

VGA:    640×480 30p/25p (3Mbps)

HS120(HS100): 1280×720 120p/100p (28Mbps)

Obiectiv ZEISS Tessar® F2.8
Unghi de înregistrare SteadyShot OFF: aprox. 170°

SteadyShot ON: aprox. 120°

Stabilizator de imagine SteadyShot
Audio Microfon stereo
GPS Da[ix]
Conectivitate Multi/Micro USB (Compatibile cu dispozitive cu Micro USB)
Wi-Fi/NFC Da (One-touch remote)
Dimensiuni LxIxA 24,2 x 36,0 x 74,0 mm (aprox.)
Compatibilitate cu carduri media MP4: Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (Clasa 4 sau superioară), Memory Stick Micro™ (Mark 2)

XAVC S: Micro SDXC Memory Card (Clasa 10)

Greutate Aprox. 63g (cu bateria)

 

RM-LVR2 (furnizată împreună cu HDR-AZ1VR) – specificații

Caracteristici cheie GPS,WiFi, rezistentă la apă până la 3m
Greutate Aprox. 98g (cu curea)
Dimensiuni LxIxA 72,3mm x50,2mmx20,8mm (aprox.)
Conectivitate Multi/Micro USB Terminal (Compatibile cu dispozitive cu Micro USB)

 

 

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și diversimentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2014 vânzări consolidate de aproximativ 75 miliarde de dolari. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

 

[i]Aproximativ 63g incluzând bateria și mediul de înregistrare. 2/3 din mărimea modelului Action Cam  HDR-AS100V.

[ii]Se poate descărca de la http://www.sony.net/actioncam/support/ începând cu primele zile din octombrie

[iii] Greutate aproximativă, incluzând bateria și mediul de înregistrare

[iv]Funcționare continuă la o adâncime de până la 5 m, timp de 30 de minute, permițând utilizatorului să înregistreze imagini specifice unor activități acvatice cum ar fi surfing-ul și canotajul. Punerea la punct nu este compatibilă cu activități subacvatice cum ar fi snorkelling-ul.

[v] RM-LVR2V nu se vinde separat.

[vi] La același nivel cu HDR-AS100V

[vii]Rezoluția video este de 1280×720 sau 640×480. Necesită înregistrarea pe un website de streaming, un smartphone cu conectică Wi-Fi sau un mediu în care să existe conexiune Wi-Fi.

 

[ix]Modul disponibil pentru telecomanda RM-LVR2V, nu în corpul camerei HDR-AZ1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *