Sony extinde şi gama de camere foto cu design de obiective, cu două noi modele ce se pot conecta la smartphone-uri*1 prin Wi-Fi, şi care pot fi folosite fie ataşate, fie separate, pentru a realiza fotografii și videoclipuri de cea mai bună calitate *2 din orice unghi.

ILCE-QX1 are la bază acelaşi senzor de imagine APS-C CMOS precum camerele mirrorless Sony, astfel încât amatorii de fotografii pot realiza imagini bokeh şi scene nocturne la o sensibilitatea mare cu nivel de zgomot redus. În premieră, camera QX1 este compatibilă cu obiective cu montură E.

DSC-QX30 este echipat cu obiectivul Sony G Lens cu zoom optic de 30x, tehnologie de stabilizare a imaginii Optical Steadyshot şi funcţia de auto-focus, care se regăsesc şi pe camerele Sony Cyber-shotTM. Imaginile realizate cu noile camere depăşesc capacităţile camerelor integrate în smartphone-uri.

*1: Este necesară folosirea unui smartphone sau a unei tablete compatibile cu “Play Memories Mobile”.

*2: Este necesară folosirea unui card de memorie pentru înregistrarea diferitelor tipuri de conţinut precum conţinutul video sau fotografiere continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *