Sony extinde şi gama de camere foto cu design de obiective, cu două noi modele ce se pot conecta la smartphone-uri*1 prin Wi-Fi, şi care pot fi folosite fie ataşate, fie separate, pentru a realiza fotografii și videoclipuri de cea mai bună calitate *2 din orice unghi.

ILCE-QX1 are la bază acelaşi senzor de imagine APS-C CMOS precum camerele mirrorless Sony, astfel încât amatorii de fotografii pot realiza imagini bokeh şi scene nocturne la o sensibilitatea mare cu nivel de zgomot redus. În premieră, camera QX1 este compatibilă cu obiective cu montură E.

DSC-QX30 este echipat cu obiectivul Sony G Lens cu zoom optic de 30x, tehnologie de stabilizare a imaginii Optical Steadyshot şi funcţia de auto-focus, care se regăsesc şi pe camerele Sony Cyber-shotTM. Imaginile realizate cu noile camere depăşesc capacităţile camerelor integrate în smartphone-uri.

*1: Este necesară folosirea unui smartphone sau a unei tablete compatibile cu “Play Memories Mobile”.

*2: Este necesară folosirea unui card de memorie pentru înregistrarea diferitelor tipuri de conţinut precum conţinutul video sau fotografiere continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.