După lansarea primulului televizor LED curbat din lume, în cadrul IFA Berlin 2013, Sony lansează noul model BRAVIA™ S90 4K Ultra HD, televizorul care îți oferă divertismentul în cea mai frumoasă înfăţişare.

Disponibil cu diagonale de 75 de inci (190,5 cm) și de 65 de inci (165,1 cm), noul model BRAVIA S90 dispune de un ecran subțire, conturat de o ramă îngustă. Imaginile naturale cu rezoluție 4K Ultra HD oferă de patru ori mai multe detalii decât cele la rezoluție Full HD. Gradul de curbare al ecranului, calculat cu precizie, te transpune direct în mijlocul acțiunii, aducând un plus de realitate experienței de vizionare pentru toți membrii familiei, oriunde s-ar afla în cameră.

Ești pasionat de filme, seriale sau sport? Tehnologiile avansate Sony de procesare a imaginii readuc la viață programele tale preferate, oferindu-le calitate fără egal, strălucire și culori naturale.

Imagini perfecte

Ecranul TRILUMINOS™ redă emoția fiecărei scene prin nuanțe bogate de roșu, verde și albastru. Tehnologia X-tended Dynamic Range™ ajustează în mod inteligent contrastul pentru a reda imagini mai strălucitoare și mai realiste. Descoperi o nouă lume a detaliilor cu ajutorul procesorului de imagine Sony 4K X-Reality PRO ce prelucrează și îmbunătățește imaginile difuzate de furnizorii de servicii TV sau cele redate cu ajutorul Blu-ray playerelor. Cu BRAVIA S90 beneficiezi de calitatea recunoscută și premiată a vizionării oferită de seria BRAVIA 4K X9.

Sunet surround multi-canal

Echipat cu un sistem de difuzoare multi-unghi pe 4.2 canale, televizorul redă un sunet puternic în orice colț al încăperii. Tehnologia ClearAudio+ Discrete Processing păstrează toate detaliile coloanei sonore pentru a reda sunete clare și definite. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te lași învăluit de sunetul surround pătrunzător.

Bass-ul puternic este asigurat de un sistem dual de woofere de joasă frecvență, plasat în interiorul televizorului. În plus, poți alege un subwoofer wireless, de culoare albă (SWF-BR100) sau neagră (SW-BR100B) pentru a adăuga o notă seismică sunetelor redate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *